Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kell-e aggodnom?

Kell-e aggodnom?

Figyelt kérdés
Tegnap a kiszemeltem megosztott egy képet,amin az egyik baratnojevel kozosen tett ki,majd ma rakott ki egy képet szintugy,és hogy elment turázni.Utobbi heten beszeltunk,es annyit dolgozik,hogy semmire nincs ideje,de rakott ki regebben is ilyen kepet,szinten turazott,de akkor is egyedulallo volt.Attol felek hogy egy masik ferfival ment.Ti hogy latjatok,kell aggodnom vagy sem?
2022. ápr. 18. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Szabad az ember, mint a madár.
2022. ápr. 18. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem biszex, akkor miért aggódsz?

Ez kb. azt jelenti, hogy van egy barátnője, akivel szeret túrázni, vagy régi túrás képeket oszt meg (van olyan, hogy a face tavalyi emléket dob fel újra, amit akár megoszthat ismét az ember).

Lehet, hogy kevés ideje van, de azt a kevés időt a barátnőjével túrázza, de azért veled is van, nem?

Miért is akarod kisajátítani minden idejét?

2022. ápr. 18. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
ez milyen kapcsolat, hogy nem beszélitek meg a dolgokat, csak insta , meg fb posztokból sejtitek, mit csinálhat a másik. én ilyen kapcsolatot alapból nem féltenék
2022. ápr. 18. 16:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet szingli hetero, akinek nem kellesz, de ezt igy nem fogja kimondani.
2022. ápr. 18. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!