Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vannak barátaitok? Nektek...

Vannak barátaitok? Nektek mit jelent egy baráti kapcsolat, mi kell ahhoz, hogy azt mondjátok valamire, hogy barátság?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 17. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kölcsönös bizalom, tisztelet és megértés, vagyis az, hogy egy hullámhosszon legyünk. Felnőttként már jobban odafigyelek arra, hogy kiket engedek közel magamhoz, és akikkel nézeteltéréseim vannak, azokkal csak felszínesebb kapcsolatban vagyok.

Szeretem, amikor egy barátság őszinte (nem sokan képesek erre), ott vagyunk egymásnak a bajban is, és nem sétálunk ki szótlanul egymás életéből.

2022. ápr. 17. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek, és már nem is akarok.

Nem hiszek a barátságban.

2022. ápr. 17. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Jól írta az egyes.

Nekem tényleg csak felszínes kapcsolataim vannak, azokból sok. Haverból, barátból 2-3, köztük van az öcsém is :).

2022. ápr. 17. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy barátságban egyenrangú vagyok a másik féllel. Nincs az a félelem bennem, hogy egy nap leépít, ha nem vagyok elég jó.

Nyilván alap, hogy normális legyek vele, de nem kell minden apróság után stresszelnem, hogy ezzel ugye nem öltem meg a barátságunkat.

Egy barátságban a fent leírtak és az elnyonás miatt nem érzem magam leamortizálva, hanem, ha energiát adok, azt visszakapom más módon, ergo nem csak az energiámért van velem.

Egy barátságban a hibáimmal együtt elfogadnak.

2022. ápr. 17. 21:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem vannak barátaim viszont igazi barátot csak egyetlen egyet tudok megemlíteni mégpedig nem mást mint a legjobb fiú barátomat.. :)

Nekem azt jelenti ,hogy bármikor mellettem áll az illető elfogad úgy ahogy vagyok kölcsönösen megértjük egymást nem akar megváltoztatni őszinte nem hazudna nekem csakhogy nekem ne essen rosszul...

Megértő legyen és elfogadó a legjobb fiú barátom ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik aminek nagyon örülök és szerencsésnek érezhetem magamat ,hogy van egy olyan barátom mint ő.:)

2022. ápr. 17. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!