Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miattam takarít ki mindig,...

Miattam takarít ki mindig, vagy alapból ilyen tiszta a lakás folyton?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, akivel kb heti 1x vagy 2x szoktam találkozni, általában átmegyek hozzá. Ilyenkor mindig csillog-villog a ház, de konkrétan úgy képzeljetek el, hogy egy darab porszem sincs a földön. A konyhai felületeken szószerint megcsillan a besütő nap.🤣 Elgondolkodtam, hogy vajon csak miattam vágja ennyire puccba a lakást, vagy alapból ilyen tisztaságszerető. Ugye előre tudja, hogy mikor megyek át, szóval simán lehet, hogy csak miattam. Mondjuk az elég hízelgő és megtisztelő. Most ha hozzám akarna átjönni, eléggé bajban lennék, mert rohan a lakás.

Szerintetek miattam takarít ki? Ti is ki szoktak ha barát megy át hozzátok?

2022. ápr. 16. 22:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Korotok? Nemetek? lehet hogy bejössz neki
2022. ápr. 16. 22:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alapból is rendszerető, bár lehet miattad ilyenkor különösen figyel rá. Ha nem lenne az, akkor mást jelentene számára a szalonképes lakás és akkor csak elpakolná, ami nagyon kupis, de nem lenne ennyire makulátlanul tiszta minden.
2022. ápr. 16. 22:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen tisztaság van akkor folyamatos a takarítás
2022. ápr. 16. 22:48
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, ha alapból koszban és kuplerájban élne, akkor nem tudna heti 2x makulátlan tisztaságot varázsolni :) Valszeg amúgy is ügyel rá.
2022. ápr. 16. 22:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Van, aki naprakész.

Az életformájától is függ. Ahol már gyerek van, mindennapos főzés, mosás, nem biztos, hogy haptákban áll minden a helyén.

2022. ápr. 16. 23:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg ennyire makulátlan mindig pont akkor a lakása, akkor valószínűleg azért ha nem is makulátlan mindig a lakása, biztos azért többnyire rendbe van téve és tiszta. Mivel na, ha tényleg olyan tisztaság van, akkor valószínűleg a takarítás folyamatos, egy nagyon kupis lakásból nem tudna olyan gyorsan olyan szép rendet teremteni.
2022. ápr. 16. 23:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én pontosan ez a típus vagyok. Ha tudom hogy jön valaki, a minimum, hogy felporszívózok, felmosok, minden nem oda való dolgot elteszek, ha por van, letörlöm és néha odáig fajul, hogy a mosogatóban nem lehet koszos edény sem.

És igen, ahogy az előttem lévők írták, alapból is nagyon odafigyelek a rendre és tisztaságra, de nyilván azért ebben van egy kis pszichológiai elakadás is, azt hiszem. Túlságosan fontos nekem, mit gondolnak rólam mások, amiben a házam állapota szerepet játszik.

Amúgy bárki miatt megcsinálom, szüleim, anyósom, barátok, stb.

2022. ápr. 16. 23:28
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Régen én úgy csináltam, hogy ha barátokat vártam este, akkor reggeltől estig takarítottam, mert nyilván nem volt ez annyira rendszeres, de akkor csillogott-villogott minden. Viszont addigra úgy elfáradtam, hogy nem tudtam élvezni a velük töltött időt..
2022. ápr. 16. 23:33
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyet alapból ott kell hagyni. Nyálas pocs tpik jofiu.
2022. ápr. 17. 00:53
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

#1 biztosan nem tetszem neki, mert férfi az illető, én szintén. 24 évesek vagyunk.

Neki egyébként van barátnője (nem laknak együtt), szóval arra gondoltam, hogy talán a csaj miatta is van ilyen tisztaság, hogy imponáljon neki. Sőt, az is lehet, hogy a barátnője besegít, mert sokszor van ott.

#9 már miért hagynám ott? Tökre szeretek nála lenni, nagyon otthonos feelinget teremt, pl illatgyertya is van hogy ég.:D 10/10

2022. ápr. 17. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!