Lenne egy kérdésem?
Figyelt kérdés
Nos, a barátnőmnek hamarosan megérkezik a szülinapja. Nos, kéne valami ajándék mégis csak a barátom. Viszont az összeg amit képes vagyok rákölteni 30ft-50ft-ig bármi. Van egy kis ötletetek? Hullás.2019. dec. 3. 10:41
2/8 anonim válasza:
Rajzolj neki valamit és színezd ki, az nem került pénzbe.
3/8 anonim válasza:
Egy szép képeslap, szépen megírva, és posta helyett saját magad által kézbesítve. Úgy olcsóbb.
4/8 anonim válasza:
30-50?
nem hagytál le pár nullát? :D
3000-5000-ből már szépen lehet gazdálkodni, de még a 300-500-ból is jobban kijössz.
30-50 forintért valóban csak zsömlét, kiflit tudsz venni.
Ezért felejtsd el a pénzt, adj neki olyat, amit nem lehet megvenni.
Írj verset, szerelmes levelet, rajzolj neki, kézműveskedj össze neki valamit, énekelj, ilyesmi.
Sétáljatok egyet egy szép helyre, vagy keress valami ingyenes programot.
7/8 anonim válasza:
egy lufi (hagyományos) és írj rá vagy rajzolj neki v.mit rá.
8/8 A kérdező kommentje:
Sikerült 30ft összegben találnom egy rágot ami teve golyóu, és egy papirra ráírtam szép írással hogy bódóg szűlinapoooot. Nagyin nevetett, de azért adtam neki egy csokit is. Köszi a segítseget!!!!
2019. dec. 16. 11:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!