Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Honnan lehet tudni hogy...

Honnan lehet tudni hogy valaki tényleg akar velünk talàlkozni?

Figyelt kérdés
Van egy ismeretségem ami attól màr többnek nevezhető,kezd àtmenni baràtsàgba.Úgy érzem.az illető személy is szívesen tölt velem időt,elég sok a hasonlósàg közöttünk,érdeklődési kör...Ami szàmomra kicsit elgondolkodtató,hogy amikor én javaslok programot az nem jó.Tudom az utolsó pàr hétben sok volt a munkàja.De màr 3-4 programot lemondott. Pl.fàradt azt megértem,munkàja volt,épp akkor készül ebédelni vagy múltkor mondta délutàn talàlkozik egy baràtnőjével de a program utàn ahova hívtam őt is azt mondta elmehetek hozzà kàvéra.Majd írt màsnap délelőtt most làtja a program hàny óràtól kezdődik és attól az időponttól nem biztos hogy tud fogadni mert akkorra beszélte meg a talalkat.A fogad szó kicsit furcsa volt nem frizerhez,orvoshoz megyek.Most én nem leszek itthon és indítvànyoztam egy talàlkàt,de jövő héttől útra megyek így mondtam neki jövő szombattól ràérek.Erre ír most jut eszébe csalàdi születésnapra kell,hogy menjen aznap.Írt a szombatot úgy értettem attól az időponttól fogok ráérni és megbeszélhetünk egy napot amikor neki is nekem is jó és akkor talàlkozunk.Arra írta,hogy jó akkor jelentkezik ha hazaér.Egyébként a kis rokon szülinapja hogy akkor van- e nem tudom mert ràmentem a sógora oldalàra és a profilkép épp a gyerek szülinapjàról van és az júniusi kép...ez még nem jelent semmit mert felteheti valaki később is,de kicsit elgondolkodtatott.Ámúgy őszintének és jó indulatúnak tűnika làny nem.us egy csélcsap valaki.Voltak valami komoly gondjai is a hetekben.Szokott írni,érdeklődi az utazasomat is észben tartotta.
2022. ápr. 16. 20:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

10 (én írtam hogy srác vagy 🙂 elnézést)

Szóval igen.

Fordítsd meg! Te mit tennél egy olyan esetben ha valaki szeretne szorosabb kapcsolatot veled de te viszont nem.

Hogyan viselkednél?

Egyébként meg egyértelműsítsd felé, hogy hetero vagy! Nehogy ez a félreértés legyen a hátterében.

2022. ápr. 16. 21:06
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem leszbi😀epp szerelmi csalodasrol beszelt amikor elkezdunk talalkozgatni.Egyebkent ismerjuk egymast par eve noi tarsasagbol o 1,5 eve hiv kavezni erre az iden kerult sor,akkornem tudtam venni a lapot.Az ev elejetol baratkozunk jobban,kezdodott az oszben ha visszagondolok akkor en nem ertem ra mikor hivott eloadasokra pentekenkent mert a covid jo ideig legyengitett.

Tul mely beszelgeteseket folytattunk ezt o kezdemenyezte,ugy alakult meg nagy koztunk a hasonlosag,lelki rokonsag.Az is lehet megijed,nem tudja hova tenni meg ezt az ismeretseget.De mint irtam szokott irni,erdeklodni,inditvanyozni es figyel ram is ha beszelunk kolcsonos.Csak ha en inditvanyozok proramot az javareszt elutasitasra talal.Multkor eljott velem egy kirandulasra,egyszer egy setara,volt amikor en irtam ra a penteki szokott eloadasi program miatt arra javareszt eljon vagy o hiv a tobbi program amin reszt vettunk az o inditvanyozasa.

2022. ápr. 16. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!