Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennétek egy ilyen haverral?

Mit tennétek egy ilyen haverral?

Figyelt kérdés

Van egy haverom, akit most nem tudok hova tenni a viselkedése miatt.

Történt sajnos egy baleset, ami miatt az anyukám kórházba került. Őt nem tudtam elérni egyáltalán, mikor történt a baj. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy hozzátegyem, én ennél sokkal pitiánerebb szir-sz*r ügyek miatt is mellette voltam, segítettem.

Nos, mivel igen stresszes vagyok, mióta ez megtörtént (nem feltétlen miatta, hanem a helyzet miatt), én leírtam neki kerek perec, hogy csalódtam benne, amiért ő nem volt itt mellettem és még azt mondja, hogy ő bizony nem ignorál... El is olvasta, de egy szót nem írt vissza rá.

Azóta nagyon átlátszó dolgokat művel, insta sztoriba persze posztol mindig, a minap kirakott egy ilyen kérdezős matricát, amivel egyetlen kérdést rakott ki (amit gyanítok saját magának írt, hisz felismerem az írását, fogalmazását...), hogy mennének valahova, erre a válasza az volt, hogy rögtön ott lesz. Ezzel gondolom éreztetni akarja, hogy csak engem szarik telibe ismételten.

Ti mit csinálnátok egy ilyen haverral? Beszélni vele esélytelen, mert elérhetetlent játszik.

2022. ápr. 11. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tekinteném havernak, csak egy átlagembernek. Kerülném a társaságát.
2022. ápr. 11. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján fiatalok, éretlenek, gyermetegek vagytok még. Ilyen korban gyakori még a felelőtlen magatartás, a következmények figyelmen kívül hagyása. Ő számodra eleve csak egy "haver" — azaz egy felületes látszatkapcsolat, nem pedig egy igaz barát. Egészen egyszerűen nincs azon a szinten sem ő, sem a kapcsolatotok, hogy komolyan lehessen venni.
2022. ápr. 11. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2022. ápr. 11. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:
38%
Bocs, de ha az én anyám kórházba kerülne, nem a hülye haverjaimat hívogatnám orrba-szájba, hanem anyám mellett lennék. Nem várnám el senkitől, hogy tutujgassa a kis lelkemet, nekem akkor anyám lenne az első.
2022. ápr. 11. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!