Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak barátságot szeretne vagy...

Csak barátságot szeretne vagy többet? Mik lehetnek a szándékai?

Figyelt kérdés

Kicsit összevagyok zavarodva.

Már nem tudom, mit jelentenek ezek a jelek, dolgok.

Van egy fiú, három évvel idősebb nálam, és kb 3 hónapja ismerem, diákmunkán láttam először.

Már az első beszélgetésünkkor eléggé aranyos volt, figyelt minden szavamra és nagyon jót beszélgettünk, több órán át. (Itt kiderült, van barátnője, de vele mostanában nem jön ki jól, sokszor emlegette a szakítást és azt, hogy miért így lett vége a kapcsolatuknak. De azt nem tudom, valóban szakítottak e, nem akartam faggatózni.)

A második nap után már magától is elég gyakran odajött hozzám beszélgetni. Innentől kezdve mar több furcsaságot észrevettem rajta. Például, sokszor hozzámér, de inkább csak a karomat érinti meg és néha megakar csiklandozni a derekamnál. Beszélgetés közben pedig kedces arccal, végig a szemembe néz, és kicsit a szája tátva marad.

Én is szeretek vele beszélgetni, de nem tudom, mit szeretne tőlem.

Néha meg csak úgy elmegyünk egymás mellett, akkor is engem néz, néha hülyéskedik velem, de néha egy szót sem szól.

Illetve, mivel masszőrnek is tanulok, folyton kéri, hogy mikor masszírozom meg.

Vagy csak a masszázsért csinálja :D

2022. ápr. 2. 21:17
 1/8 Anonymus12356534 ***** válasza:
83%

Elég valószínű hogy bejössz neki.

Ha neked is bejön akkor egy ilyen lehetőséget kár lenne elhalasztani:)

2022. ápr. 2. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Gyerünk! Mire vársz. Tuti bejössz neki! Hajrá! Sok sikert! :)
2022. ápr. 2. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
kor?
2022. ápr. 2. 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:
33%

Biztos nagyon fiatal, ezért nem érti az egészet.

Szerintem, te úgy elmennél egy moziba egy bizonyos filmre, de nincs kivel. De nagy káááár! Ezt meséld el a fiúnak. Mármint, azt, hogy szívesen mennél moziba…

2022. ápr. 2. 23:10
 5/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Figyelj, Kicsi Lány! Szerinted Evolúció bácsi azért választotta külön a nemeket, hogy BARÁTKOZZANAK egymással? Megsúgom, rohadtul nem! És ezt a fiúk nagyon jól tuják. Szóval kétség nem fér hozzá, hogy a srác akar valami tőled. De ő sem tapasztaltabb, mint te. Ugyanolyan bizonytalan, ugyanúgy fél a pofára eséstől, ugyanúgy nem tudja, hogy merre tovább.
2022. ápr. 5. 17:56
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Az evolúciót át lehet verni! 😃 Nekem van pár barátnőm, akikkel tényleg csak barátkozom. Oké, néhánnyal lefeküdtem közülük, a többivel meg volt ez+az, de akkor is megmaradt a barátság.
2022. ápr. 5. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez csak annyit jelent, uccsó, hgy fogalmad sincs a barátság fogalmáról.
2022. ápr. 6. 08:15
 8/8 anonim ***** válasza:
26%
Írd le nekem, mi a barátság! Köszi. Vannak azonos nemű jó barátaim.
2022. ápr. 6. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!