Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan kérjem vissza a tartozá...

Hogyan kérjem vissza a tartozást, hogy ne érezzem magam kínosan?

Figyelt kérdés
Nincs szó nagy összegről 500 forint (meg apró,de az nem számít),csak kicsit rosszul esik,hogy neki nem evidens, hogy visszaadja, míg nekem az, még akkor is ha 10 ft-ról van szó.

#barát #pénz #tartozás #visszakérés #Tartozás kifizetése
2022. márc. 24. 19:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

#10 wow :D Na ez is valamiféle nagyvonalúság tőled :)

amúgy még ami lehetséges opció ilyen helyzetben, hogy ha olyan a kedv éppen csípőből ajándékot adni. Szóval mondani, hogy szívesen veszek neked egy ételt nem kell megadni. Mert sacc ugyanaz a vége mint most, hogy végülis nem adja meg, csak éppen mindenkinek egyből sokkal emelkedettebb hangulata lesz. Neked is, hogy milyen klassz, kedves dolgot teszel, meg neki is, hogy mennyire klassz dolog, hogy kap valakitől így spontán egyoldalúan valamit.

Persze nem mindig, de ez is simán egy opció. Mondjuk a megfelelő emberrel. A legjobb benne az, hogy lehet ő is megcsinálja majd egyszer valaki mással. Szóval így tovább is mehet ilyen jó minta, mégha nem is mi kapjuk vissza.

2022. márc. 24. 21:04
 12/21 A kérdező kommentje:
11. Hát nem vagyunk, annyira jóban. Őt egy barátom baráti köréből ismertem meg, de nem találkozunk túl sokat. Meg ha neki adok,akkor meg az gáz ha többieknek nem.
2022. márc. 24. 21:11
 13/21 anonim ***** válasza:
#12 amúgy lehet ez van a fejedben, hogy így általános szabályokban gondolkodsz. lehet emiatt is zavar, hogy nem adja meg. meg ez is, hogy ha valakinek adsz, akkor másnak is kell. pedig lehet ez csak úgy. nem azért mert jár a másiknak, vagy mert bármi csak az épp megtetszik azt csinálni. és ha máskor nem jön rád akkor nem.
2022. márc. 24. 21:18
 14/21 A kérdező kommentje:
13. Huh hát nem tudom,akkor meg képes vagyok azon kattogni egész végig, hogy vajon a többi srác, hogy érezhet.
2022. márc. 24. 21:26
 15/21 anonim ***** válasza:
#14 :D nem könnyű az élet.
2022. márc. 24. 21:36
 16/21 anonim ***** válasza:

Szerintem engedd el ezt az ötszázast, ez semmi.

Arra figyelj oda, hogy ne legyen rendszeres, tudj nemet mondani máskor, ha ez kellemetlenül érint.

2022. márc. 26. 06:28
 17/21 anonim ***** válasza:
Ilyenkor én is elengedem a dolgot, pedig én tényleg egy zsugori gyökér vagyok, főleg amikor egy ötszázason éhenkórászkodik nekem valamelyik, hogy jaj, megadom, aztán mondjuk hősiesen beghostol. El nem felejtem nyilván, hozzá van adva a profiljához, hogy becsület ugyan minek, 500Ft-ot nem ér az.
2022. márc. 26. 08:10
 18/21 anonim ***** válasza:
Természetben. :D
2022. márc. 26. 08:20
 19/21 anonim ***** válasza:

Barátként utaltál rá, erre kiderül, hogy haverodnak a szomszédjának az öccse kb.

Jól sejtem, hogy nagyon fiatal gyerek lehetsz még?:D

2022. márc. 28. 16:15
 20/21 A kérdező kommentje:
19. Mi bajod? Barát,de nem közeli, nem nehéz.
2022. márc. 28. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!