Ha pénzt adok szülinapjára azzal a tartozás is meg lesz adva?
Figyelt kérdés
Nyilván jóval több pénzt tervezek adni mint a tartozás..2021. dec. 28. 11:20
1/9 A kérdező kommentje:
Egy jó barátról van szó
2021. dec. 28. 11:20
2/9 anonim válasza:
Add meg a tartozást előbb. Az ajándékba szánt pénzt pedig külön.
3/9 anonim válasza:
Mi lenne, ha kp-ban odaadnád a tartozást normálisan, a többletet pedig valamilyen utalványként (lidl, spar, decathlon stb) adnád? Utóbbi is "pénz", de mégsem pénz.
4/9 anonim válasza:
Ne hogy keverd a születésnapot az adósággal. Normális vagy te. Add vissza azt a pénzt amivel tartozol. Majd a születésnapjára vegyél egy normális ajándékot. De ne pènzt adj. Ki vagy te az öreganyja hogy pénzt akarsz adni a születésnapjára? Amúgy barátod neked ez az ember egyáltalán?
5/9 anonim válasza:
Én nem kötném össze a kettőt, nehogy félreértés legyen belőle. Az a legtisztább, ha külön-külön adod oda, akkor is, ha ez esetleg időben egyszerre történik.
6/9 anonim válasza:
Nem. Ilyenkor joggal feltételezi az ember, hogy azt külön kapja.
Ahogy írták előbb rendezd a tartozásodat
7/9 anonim válasza:
Össze ne kösd. Kp-ban egy random nap oda adni, a szülinap meg szülinap.
8/9 A kérdező kommentje:
Akkor az lesz hogy először oda adom amivel tartozok. Szülinapjára pedig veszek ajándékot és adok mellé pénzt is borítékban.
Köszönöm a válaszokat!
2021. dec. 28. 15:33
9/9 anonim válasza:
Én elküldenélek a ...-ba, ha pénzt adnál születésnapra.
Szerintem nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!