Mennyi pénzt illik adni egy esküvőre ilyen helyzetben?
Egy barátnőmék házasodnak nyáron. Egy éve diplomáztak, egész jól kereső állásuk van.
Én végzős egyetemista vagyok és az elmúlt egy évem anyagilag enyhén szólva is húzós volt. Most jön majd a lánybúcsú, koszorúslány ruha, útiköltség mind a lánybúcsú, mind a lagzi helyszínére.
Nem tudom mennyi az a pénz, amit minimum oda kéne adni nászajándékba. A baráti társaságunkból senkinek nem okoz anyagi gondot ez, így olyan kellemetlen, hogy ők oda tudnak adni a párjaikkal 50-60-70 ezer forintot is, én meg tényleg nem tudom hogy miben gondolkozzak.
Általában egy esküvőre annyit szoktad adni amennyit rád költenek, vacsora ára, teremberles, ezek.
En kifejezetten szeretek esküvőkre jarni, de aki úgy gondolja ennyi pénzt inkább másra költ az ne menjen tényleg, mondjuk ha mar megivtak illik. Így, hogy joba is vagytok pláne hülyén jonne ki ha adnál nekik 10 ezer forintot, bármennyire is húzós éved volt, ilyen az esküvő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!