Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van ez? Mi a véleményete...

Miért van ez? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy édesanyám vagy akárki mondja, hogy szeret, én nem tudok válaszolni semmit sem, főleg nem azt, hogy én is őt. A legjobb barátnőm is megkérdezte már nem egyszer, hogy szeretem-e őt, viszont egyáltalán nem tudok semmit sem válaszolni, és leblokkolok. Régen fiatalabbként tök könnyedén kitudtam mondani, viszont most így idősebb fejjel nehezemre esik, és értelmetlennek gondolom ezt az egészet. Kíváncsi lennék a véleményetekre:) Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

2022. márc. 13. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az érzelmek kimutatásától félsz, vagy szégyelled ezt, kellemetlennek érzed?
2022. márc. 13. 14:43
 2/4 anonim ***** válasza:

En a szeretlek szo kimondasat nem tartom az erzelmek kimutatasanak. Vannak, akiknek nagyon konnyen elhagyja a szajat, ha nem is anyukadra ertem.

Szerintem az gatol meg, hogy ezek szavak, ezt erezni kell, tettekkel mutatni, de nem tudsz belemenni abba, hogy kimondd azt, amit barki barmikor mondhat.

2022. márc. 13. 15:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
2022. márc. 13. 23:23
 4/4 A kérdező kommentje:
1. Fogalmam sincs. Meglehet, hogy az érzelmek kimutatásától félek. Szégyellni nem szégyellem, kellemetlennek sem érzem,csak értelmetlennek gondolom azt, hogy megosszam másokkal az érzéseimet.
2022. márc. 13. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!