Pár nap facebook felfüggesztés megmutatja a valóságot?
Figyelt kérdés
Pár napra felfüggesztettem magam a facebookon,és a messengeren is. Már aznap 4 ember is felhívott vagy e-mailt írt, hogy hogy vagyok, minden rendben van-e, és gond nélkül áttértünk egy másik kapcsolattartási formára. Ennél a 4 embernél jóval több azon személyes ismerőseim száma, akik tudják az elérhetőségeimet, de ők napok múlva sem kerestek meg. Pedig velük is rendszeres volt akivel napi szintű volt a kommunikáció. Jól gondolom, hogy igazán most tudtam meg, kik az igaz barátok, kik az igaz emberek az életemben? Van itt olyan, aki szintén felfüggesztette a facebookját és a messengerét, és ha igen, ő mit tapasztalt azokban az emberi kaocsolataiban, akikkel facebookon ismerősök voltak?2022. márc. 11. 14:36
21/22 anonim válasza:
Ha szóltál, hogy 1 napig nem leszel fenn face-en, és mondtad, hogy telefonáljanak, majd nem tették ezt, akkor értem. Ha nem mondtad, hogy hívjanak, csak mondtad, hogy nem leszel fenn, nekem az azt jelentené, hogy valamit csinálsz, nem kell se aggódni, se zavarni.
22/22 anonim válasza:
Ezt hogy kell elképzelni? Van egy barátnőm aki külföldön él, ha nem repülünk egymáshoz 1-2 hetente akkor nem is számítunk egymásnak?
Miért lenne kamu vagy mellébeszélés, ha valakinek nem fér bele hogy adott esetben többszáz / többezer kilométert utazzon havi többször? :D
(Úgy érzem aki ilyet ír, annak a legmesszebbi haverja a szomszéd faluban lakik, ilyen esetben jogos lehet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!