Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Pár nap facebook felfüggesztés...

Pár nap facebook felfüggesztés megmutatja a valóságot?

Figyelt kérdés
Pár napra felfüggesztettem magam a facebookon,és a messengeren is. Már aznap 4 ember is felhívott vagy e-mailt írt, hogy hogy vagyok, minden rendben van-e, és gond nélkül áttértünk egy másik kapcsolattartási formára. Ennél a 4 embernél jóval több azon személyes ismerőseim száma, akik tudják az elérhetőségeimet, de ők napok múlva sem kerestek meg. Pedig velük is rendszeres volt akivel napi szintű volt a kommunikáció. Jól gondolom, hogy igazán most tudtam meg, kik az igaz barátok, kik az igaz emberek az életemben? Van itt olyan, aki szintén felfüggesztette a facebookját és a messengerét, és ha igen, ő mit tapasztalt azokban az emberi kaocsolataiban, akikkel facebookon ismerősök voltak?
2022. márc. 11. 14:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

9-es kommentelő vagyok.

Nos az én barátság-definícióm szerint, akivel legalább heti 1-szer tudok személyesen találkozni és tartalmasan el is töltjük az időt, az a barát.

Akivel legalább havonta 1-szer össze tudok futni személyesen találkozni vele, az az én olvasatomban a haver.

Akinek arra sem vagyok méltó, hogy havi 1-szer összefussak vele a városban, ő jó esetben csak egy ismerős, de leginkább egy senki és nem vesztegetem rá az időmet, mert nem érdemli meg.

A Facebook meg egy lótúró, már bocsánat..... Az semmi..

2022. márc. 11. 15:18
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
Komolyan azon vagy kiakadva, hogy pár napig nem kerestek az ismerőseid? Azért ez durva. Másrészt lehet ők pont ugyanezt gondoltják rólad, hiszen te sem keresed őket. Akkor te is rossz barátjuk vagy.
2022. márc. 11. 15:27
 13/22 anonim ***** válasza:
90%

Mondjuk ez max egyetemista korig működik. Utána eltérő munkarendek, költözés, család, hasonló dolgok miatt nem olyan egyszerű...

2022. márc. 11. 17:13
 14/22 anonim ***** válasza:
91%

Na jó, de az ő szemszögükből, meg beszélgettek minden nap ott, erre nem szólsz semmit felfüggeszted magad, utána napokig le se szarod őket. Akkor te most mi vagy nekik?

Lehet inkább fordítva mutatkozott ez meg, hogy TE milyen igaz barát vagy, vagy igaz ember.

2022. márc. 11. 18:11
 15/22 A kérdező kommentje:
Nagyon is tudták hogy fel fogom függeszteni a facebookom és a messengerem.
2022. márc. 11. 19:25
 16/22 A kérdező kommentje:
Ugyanis szóltam erről.
2022. márc. 11. 19:26
 17/22 A kérdező kommentje:
Ezekkel az emberekkel napi kapcsolatban voltam a messengeren. Sokaknak bármilyen hihetetlen, akik fontosak egymasnak azok kölcsönösen szánnak időt egymásra. Akár minden nap.
2022. márc. 11. 19:28
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
17: Napi szinten igen, Messengeren. Az nem ugyanaz, mint ha személyesen találkoznátok. Ég és föld a különbség. Ha meg nincsenek közös programok, a barátság egy idő után elhalványul.
2022. márc. 11. 19:34
 19/22 A kérdező kommentje:
Persze hogy más, de ha egymástól jó sok kilóméterre vagytok akkor nem hiszem hogy személyesen találkozol az illetővel minden nap. Beszélni viszont messengeren minden nap beszélhettek.
2022. márc. 11. 19:48
 20/22 anonim ***** válasza:
85%
19: A távolság nem indok önmagában. Ha fontosak vagytok egymásnak, megoldjátok. Minden más kamu és mellébeszélés.
2022. márc. 11. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!