Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagy hiba volt ráírni, hogy...

Nagy hiba volt ráírni, hogy béküljünk ki?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel régen beszélgettem. Nekem ő bejött, én neki nem, de elég bunkó volt velem egy idő után, szóval nem is a visszautasítás miatt szakadt meg a kapcsolat, hanem mert nem volt velem kedves. Pár év után írt nekem egy üzenetet, hogy szívesen beszélgetne velem megint, de én annyira meg voltam sértődve, hogy nem válaszoltam. Ez volt egy fél évvel ezelőtt, és én azalatt az idő alatt megenyhültem vele kapcsolatban, és most ráírtam, hogy sajnálom, amiért nem válaszoltam neki, és szeretnék kibékülni. Bunkóság volt tőlem az, hogy ezt írtam?

19 lány

2022. márc. 5. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
26%
Jajj még ha 14 éves lennél... Mit akarsz tőle? Legalább ennyit tisztázz magadban.
2022. márc. 5. 13:52
 2/4 A kérdező kommentje:
kibékülni, mert szar érzés, hogy nem tudunk köszönni se, annyira szar a kapcsolatunk
2022. márc. 5. 13:54
 3/4 anonim válasza:
100%
Ez természetesen nem bunkóság akkor még biztosan nem tudtad hogy mit érezhetsz úgy nagyon iránta. Próbálj meg vele beszélgetni és találkozni, hogy kibéküljetek
2022. márc. 5. 14:05
 4/4 anonim ***** válasza:
46%

Két kérdésed van.

"Bunkóság volt tőlem az, hogy ezt írtam?"

Nem, mi lenne benne a bunkóság? Normális leírtad amit akartál.

"Nagy hiba volt ráírni, hogy béküljünk ki?"

Valószínűleg igen.

2022. márc. 5. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!