Megszakítsam a barátságot orosz barátaimmal emiatt?
Figyelt kérdés
Ukrán barátnőm azzal fenyeget hogy szakit velem ha nem szakítok meg minden kapcsolatot az oroszországi ismerőseimmel, barátaimmal, mert ők oroszok és szerinte ellenségek.
Amúgy mindegyikük ellene van a háborúnak és elítéli Putyint emiatt amit tesz Ukrajnával és semmi bajuk az ukrán emberekkel
Nekem több ismerősöm írt arról, hogy mennyire tisztelik Putyint mert megmenti Ukrajnát. Na őket én letiltottam és nem is áll szándékomban a jövőben foglalkozni velük. Viszont azok akik ellenzik a háborút azokkal nem szeretném megszakítani a kapcsolatot, csak azért mert oroszok.
2022. márc. 2. 10:13
12/27 anonim válasza:
#12 Szerintem helytelenül tetted. Őket megtévesztették, ők egy "csaló" áldozatai, és ekként is kell velük bánni. Fel kell őket világosítani. Persze ha nem hagyják, akkor valóban ez a helyes megoldás, de első körben meg kell próbálni kinyitni a szemüket még akkor is, ha Putyin homokot szórt bele.
2022. márc. 2. 10:24
13/27 anonim válasza:
Szerintem is.
Sok helyen még az internet elérést is korlátozzák, az egyetlen hírforrás az állami média.
Ismerős helyzet, nem?
2022. márc. 2. 10:26
14/27 anonim válasza:
Szerintem mutasd meg neki ezt a dokufilmet, aztán kezdjen el gondolkozni.
akkor hagyjad csajt sipákolni. (és igen, tudom, szr ember vagyok, de mitől jobb a "minden orosz dögöljön meg" ukrán ember, mint a "minden ukrán dögöljön meg" orosz? mert az egyik éppen szegény elesett kisgyereket játszik, a másik meg nem. gyűlölködni akkor se helyes, bármilyen szerepet játszik is éppen az országod politikai elitje.)
itt alszik nálunk a kanapén a lakótársam ukrán szaktársa, mert amúgy egyedül él, és a pánikbetegségét most kissé megviselte a közösségi média, és ha ráér kijavítja az orosz fogalmazásomat. (kitaláltuk hogy korrepetáljon engem, ha már kétnyelvű, és akkor megnyugszik azzal is, hogy nem fogadunk el lakbért tőle). értelmetlen, gyűlölködő hisztire semmi szükség, attól még sose lett jobb hely a világ.
2022. márc. 2. 11:24
16/27 anonim válasza:
#16 nem hagyni kell sipákokni, elmondani, hogy mi a helyzet. Meg kell érteni őt is, az indulatait is, de kezelni kell. Bizonyára te is kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor sipákolni bírsz csak, és nem azt szeretnéd, hogy magadra hagyjanak, hanem azt, hogy kinyissák a szemed.
2022. márc. 2. 11:51
17/27 anonim válasza:
Kamu kerdes. Nincs az az ukran, aki eszerint a putyini logika szerint gondolkodna pont most. Trollkodsz.
2022. márc. 2. 13:05
18/27 anonim válasza:
Tényleg érdekes lenne tudni, hogy vajon az orosz hivatásos trollok ezen a fórumon is megjelennek?
Remélem, hogy kicsik vagyunk ehhez.
2022. márc. 2. 13:14
19/27 anonim válasza:
Kicsit hülyén gondolkozik a barátnőd.
2022. márc. 2. 17:10
20/27 anonim válasza:
Ne! Egy barátság többet ér mindennél, többről nem is beszélve. Arról nem beszélve, hogy az ukránok igencsak rászolgáltak a történtekre . ki is jött az ukrán barátnődből is az igazi ukrán náci.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!