Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elfeledett barátok néha...

Elfeledett barátok néha eszetekbe jutnak?

Figyelt kérdés

Nekem volt egy gyerekkori jóbarátom akinek sajnos olyan élettörténete van hogyha eszembe jut néha mosolygok néha elfog a rosszkedv.

Rengeteg hülyeséget megcsináltunk mai napig eszembe jutnak a sztorik van hogy felröhögök magamba mint a bolondok.

-Sajnos nagy szegénység volt abba a kisvárosba ahol éltünk ,Végzettségünk se volt sokkal a béka segge alatt ,így én hátrahagytam a szülővárosom.

Először taxizásból ,majd kamionozásból éltem ,később mikor felderítettem a terepet kimentem nyugatra dolgozni. Találtam feleséget akivel lehet haladni ,élni. Kiderült hogy nem is csóró. Időközbe még örököltünk is jól is kerestünk,, szóval szépen összeszedtük magunkat ,az egykori ruppótlan életemhez képest mondhatni (Meggazdagodtunk)

Eközben szegény haverom rossz társaságba keveredett. Az lett a hobbyja hogy ittak drogoztak ,drogot kotyvasztottak brahiból a tartalékos haverjaival.

Ez odáig fajult ,hogy rehabra küldték a családtagjai.

Ott meg még több gyógyszert kapott és mondhatni nem igazán segített rajta a TB-s egészségügy.

-Nem tudom mi történt ott vele ,de kajak megbolondult és szétesett a srác elméje. (A bátyja se volt semmi kihasználva a helyzetet háziszolgát faragott időközben a srácból) Most is ott él velük mai napig van egy szobája egy tv-je és egy kanapéja ,(kb 20 éve ugyanaz)

(Vannak tisztább pillanatai ,de kb 30 évesen egy megfélemlített 13 éves szellemiszintjét üti meg.)

Próbáltam segíteni ,többször mondtam hogy jöjjön ki hozzánk németbe ,munkát lakást is adok neki hogy talpra tudjon állni ,

De mindig azt a választ kaptam ,hogy nem tehetem ,mert anyámat nem hagyom bátyámmal egyedül ,mert tönkreteszi...

De mai napig bánt furdal a lelkiismeret ,hogy nem tudtam segíteni az egykori legjobb barátomon!

Megfogadtuk gyerekkorunkba ha az egyikünk meggazdagodnavalami csoda folytán kisegíti a másikunkat a bajból.

"Most meg rá kellett döbbennem arra hogy hiába tudnék segíteni pénzel nem megyünk semmire.

2022. febr. 25. 08:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Néha igen, de nem ilyen messzi távlatból, 26 éves vagyok általában a gimis, vagy általános iskolás dolgok jutnak eszemben.
2022. febr. 25. 08:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha elfeldett, akkor nem jut eszembe :D

Amúgy igen, eszembe szokott jutni a régi barári kör. Sajnálom, hogy megszakadt a kapcsolat velük, mert szétszéledtünk. Nemcsak elköltöztünk, de még másik iskolába is tettek... :/ Akkoriban még nem volt net, a levelezés meg drága volt 15 emberrel és lassú, mostanra meg nem találom őket és ha meg is lennének, már nem lenne olyan. Sajnos nem a gyerekek döntik el, hogy hol élnek, csak a szülők rángatják ode-oda. A késöbbi kapcsolataim már közel se voltak olyanok :'(

2022. febr. 25. 10:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem nagyon, ugy sincs sok.
2022. febr. 26. 03:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Van egy-két olyan régi barát, akik néha eszembe jutnak, de rajtuk kívül másokon nem szoktam katangolni, és rajtuk sem sokáig.
2022. febr. 26. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!