Legjobb barátom csalódott bennem. És ez nagyon bánt.. szinte olyan mintha a testvérem lenne. Azt mondta időt kér. Tudnátok valami bizalmi játékot ajánlani vagy bármit ? Ami bizalmat gerjeszt?
Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönön2022. febr. 15. 23:13
1/11 Thispain válasza:
Mi volt a hiedelme veled kapcsolatban, amit megcáfolcál?
3/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretném kiemelni.
De nagyon megbántottam, és teljesen elvesztette a bizalmát.
( Hazudtam neki egy dologban.)
Nagyon megbántam őszintén.
6 éves barátságról van szó.
Ha valakinek van ötlete , kérlek ne tartsa magában
2022. febr. 15. 23:30
4/11 anonim válasza:
A bizalmi játékok maximum azt mutatják meg, hogy mennyire bíznak egymásban a felek, de magát a bizalmat nem hozzák létre, nem gerjesztik.
Nem tudhatjuk, hogy mi okozta a csalódást, így nehéz tanácsot adni. Adj neki időt, ha azt kérte.
5/11 anonim válasza:
Remélem, hogy soha nem fog neked megbocsátani. Aki hazudik, az nem érdemel bocsánatot.
6/11 anonim válasza:
Mivel nem simerünk se téged és főleg ezt a barátot nem, így nem nagyon tudunk rá semmi biztosat mondani, hogy ennyi és ennyi idő és megbocsát, vagy megbocsát-e egyáltalán.
7/11 anonim válasza:
Hát ha hazudtál jó eséllyel ez kuka, ne hívd barátságnak, az nem az ahol nem őszinték egymással.
8/11 anonim válasza:
Hazudtál, akkor mi a kérdés?
Nekem egyszer lehet hazudni és utána már szimpla "ismerős" lesz az illető.
9/11 anonim válasza:
A hazugsággal az a baj, hogy az ember az első után nem tudja, mennyi jön még. Lehet az volt az egyetlen, lehet onnantól millió jön még. Nálam is az egyszer hazudik valaki, onnantól nem barát a rendszer. Nem tudok benne többet megbízni.
10/11 anonim válasza:
Nekem egy 8 éves barátságom szakadt meg azért, mert egy viszonylag fontos dologban nem voltam vele teljesen őszinte. Hosszú ideig nem beszéltünk (majdnem 3 évig), mostanában kicsit félve írtam neki, és lesz alkalmunk megbeszélni, ami akkor félresiklott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!