Megmaradhat még a barátság?
Én lány, két éve nagyon jó barátok vagyunk egy fiúval.
Minden nap beszéltünk és tényleg a legnagyobb bizalmasai vagyunk egymásnak. De tetszettünk is egymásnak, csak én nem akartam vele összejönni mert féltettem a kialakult kapcsolatunkat.
Mégis megtörtént nemrég. Viszont nem passzoltunk össze és nem lesz folytatása a szexnek. De attól is megijedtem, hogy emiatt elveszíthetem a barátságát.
Viszont mi tényleg annyira szerettük, egymást emberileg. Szerintetek megmaradhat még a kapcsolatunk, ha túl tudjuk tenni magunkat azon, hogy volt közben egy félre sikerült próbálkozás?
Nekem ő nagyon fontos, engem nem érdekel ez a szex, csak megpróbáltuk, nem akartam én vele párkapcsolatot, de ha elveszíteném mint embert, hihetetlenül hiányozna.
Az is lehet ő kudarcnak élte ezt meg és emiatt én nem akarom őt faggatni.
Ha két ember sokat jelent egymásnak és emberileg abszolút meg van az összhang, a bizalom és a szeretet, akkor azért nem fogjuk egymást elveszíteni és maradunk barátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!