Lányoknál szokás, hogy "barátságot valljanak"?
Egy lány osztálytársammal beszélgettem messengeren.
Írta. hogy kérdezhet e valamit?
Mondtam, hogy persze.
Aztán végülis leírta, hogy nagyon szimpatikus vagyok neki, meg régóta nem érzett ilyet, stb. de a legjobb barátjának tart, és kérte, hogy írjam le neki én is mit gondolok erről.
Egyébként párkapcsolatban él már több éve valakivel, úgyhogy ne értsétek félre...
Az egész beszélgetés alatt éreztem, hogy nagyon izgul, vagy nem tudom, kicsit olyan volt, mintha szerelmet vallana valakinek.
Nagyon kedvelem a lányt, nem gúnyolódásból kérdezem, de a lányok így szokták ezeket a dolgokat is megbeszélni?
Mert vannak fiu barátaim természetesen, de soha nem mondtunk ilyeneket egymásnak, még azzal sem akivel már több mint 6 éve barátok vagyunk.
Mindenesetre nagyon aranyos volt meg minden, csak nem igazán tudom, hogy kezeljem ezt az egész helyzetet.
Meg nekem azért is fura, hogy legjobb barátjának tart, mert még nem is igazán ismerjük egymást teljesen, csak fél éve vagyunk osztálytársak.
Elsősorban lányoktól kérdezném, hogy ti így megszoktátok beszélni az érzéseiteket másokkal?
Érdekelne a véleményetek.
Nekem vannak olyan fiú barátaim, akikkel ezt megbeszéltem, de minden esetben ők kezdeményezték ezt. (Kivéve persze az "ez csak barátság és nem is lesz több" beszélgetést, de az ettől teljesen független, mert ez még a kapcsolat elején van, amikor még messze nem szoros barátságról beszélünk)
Lányokkal még soha. Vagyis valamikor 10 éves korom előtt legutóbb. 5-7 éves koromban csináltam ilyesmit.
Lány vagyok.
Szerintem teljesen normális.
De ha kérdéseid vannak, nekem úgy tűnik, hogy tőle is nyugodtan kérdezheted. Szerintem még örülne is neki, ha beszélnétek róla. Ha úgy érezted, hogy izgult akkor biztos nehezen vette rá magát. Megkönnyebbülne ha beszélhetne erről veled.
Ez minden érzelmesebb embernél szokás.
Én rendszeresen csinálom ezt már meglévő barátnál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!