Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha egy hétre előre megbeszélte...

Ha egy hétre előre megbeszéltek valakivel egy programot, szokás előző nap, vagy valamikor pontosítani?

Figyelt kérdés

Elvileg ma este találkoznék valakivel (nemrégóta vagyunk barátok, hamar jóban lettünk, de azért nem ismerem még annyira), egy hete beszéltük meg, annyit, hogy neki meló után (tudom, hogy mikor végez és hol van a munkahelye, mert én is ott dolgoztam nemrég), és Örsön tali. De pontos időt nem, meg azt se hogy Örsön belül mégis hol, mert azért elég nagy.

Én nem akarom ezzel "zaklatni", nem szeretném, ha rossz néven venné, de félek, hogy elfelejtette. Az is lehet, hogy ő is ugyanígy van vele, hogy ő meg nekem nem meri felhozni. Bár nem tudom, szerintem csak én vagyok ilyen elb..szott. :D Menjek oda akkorra, amikorra nagyjából úgy gondolom, hogy ő is odaérne, és várjak ott valahol? Vagy írjak neki, esetleg várjak, hogy ő írjon? (Mivel dolgozik, a mai nap folyamán csak egyszer lesz lehetősége írni.) Esetleg hagyjam az egészet, mert el lett felejtve, vagy nem is gondolta komolyan?

2020. okt. 17. 11:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen pontosítani kellene, hogy ne hiába várd. Nyugodtan írj rá, hogy áll -e még a találkozó, és mikor ér oda.
2020. okt. 17. 11:10
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá,ne várd egész nap az esőben.
2020. okt. 17. 11:21
 3/18 A kérdező kommentje:

Örsön van két pláza is, meg az Ikea, szóval nem kéne az esőben meg a hidegben várnom, annyi hátrányom lenne, hogy feleslegesen mennék oda. Főleg, hogy elvileg iszunk, tehát busszal mennék, amit utálok.

De igazatok van, írnom kéne neki. Csak nem tudom, úgy félek, hogy rossz néven veszi.

2020. okt. 17. 11:26
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem veheti rossz néven, neked kell alkalmazkodni hozzá, de ha nincs pontos információd nem tudsz.
2020. okt. 17. 11:42
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

"Szia! Nem beszéltük meg az időt és a helyet az Örsön, ezt szeretném most pontosítani."

Miért kell ezt túlgondolni és sakkozni?

2020. okt. 17. 12:03
 6/18 anonim ***** válasza:

Neked nem azért kell pontosítanod, mert "ráakaszkodsz", hanem azért mert a leglényegesebb infókat (mikor és hol) nem beszéltétek meg!

Én és a barátaim úgy beszélünk meg programokat, hogy a másiknak nem kell előtte nyomoznia a helyről és az időről,... már amennyiben komolyan gondoljuk a dolgot.

Akkor szoktuk csak egymást hívni, ha valami közbejön és nem jön össze a találkozás.

2020. okt. 17. 12:13
 7/18 A kérdező kommentje:
Azért, mert ő fiú, én lány, és nem akarom, hogy félreértse.
2020. okt. 17. 12:15
 8/18 anonim ***** válasza:
43%

Odamész és ha nem találjátok egymást, rátelefonálsz.

2020. okt. 17. 12:37
 9/18 A kérdező kommentje:
Najó, írtam neki. :D
2020. okt. 17. 13:14
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Helyes!

Majd írd meg, hogy hogyan fogadta!

2020. okt. 17. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!