Ha egy hétre előre megbeszéltek valakivel egy programot, szokás előző nap, vagy valamikor pontosítani?
Elvileg ma este találkoznék valakivel (nemrégóta vagyunk barátok, hamar jóban lettünk, de azért nem ismerem még annyira), egy hete beszéltük meg, annyit, hogy neki meló után (tudom, hogy mikor végez és hol van a munkahelye, mert én is ott dolgoztam nemrég), és Örsön tali. De pontos időt nem, meg azt se hogy Örsön belül mégis hol, mert azért elég nagy.
Én nem akarom ezzel "zaklatni", nem szeretném, ha rossz néven venné, de félek, hogy elfelejtette. Az is lehet, hogy ő is ugyanígy van vele, hogy ő meg nekem nem meri felhozni. Bár nem tudom, szerintem csak én vagyok ilyen elb..szott. :D Menjek oda akkorra, amikorra nagyjából úgy gondolom, hogy ő is odaérne, és várjak ott valahol? Vagy írjak neki, esetleg várjak, hogy ő írjon? (Mivel dolgozik, a mai nap folyamán csak egyszer lesz lehetősége írni.) Esetleg hagyjam az egészet, mert el lett felejtve, vagy nem is gondolta komolyan?
Ha elfelejtette, akkor nyilván neki nem fontos.
Ha lemondja, akkor ugyanez, bár elég furcsa, hogy akkor mondja le, amikor te ráírsz. Ha nem írtál volna rá, akkor ácsoroghattál volna ott míg le nem gyökerezel?
Ha nem is válaszol, akkor egy tuskó.
Ha ezek közül bármelyik megtörténik, soha többé ne állj vele szóba!
...de reméljük, hogy nem így lesz és lesz egy kellemes estéd!
Nem mindegy, hogy mikor írt neki? A lényeg, hogy a pasinak nem volt fontos. Mondd meg őszintén, ha téged érdekel valaki, akkor "elfelejted" a randit? Nekem már ott gyanús volt, hogy semmi konkrétum nem volt megbeszélve.
Bevallom őszintén nekem ez az egész fura volt az elejétől kezdve. Ha valakivel találkozót szervezünk az egyik első dolog az időpont megbeszélése, nap és óra pontossággal. Utána meg rátérünk a programra és a végén lezárjuk azzal, hogy hol is találkozunk majd.
Mivel én sajnos feledékeny tudok lenni, az ilyen dolgokat mindig beírom a telefonom naptárjába és megadom, hogy mikor jelezzen, hogy biztos ne felejtsem el.
Az itteni helyzet sántít nekem, mert:
-nincs konkrét hely
-sem idő
-volt programja pont akkorra
-"elfelejtettem"
Sajnálom, de én úgy érzem ez neki nem volt fontos, és eléggé félvállról vette az egészet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!