Milyen kapcsolatban álltok a barátaitokkal? Bővebben lent.
Miért érzed megterhelőnek ezt az utazási időt?
Pár hét múlva mi lesz, lejár a szerződésed?
Bérlés a munkahely melletti utcában?
Ha 3-4 órát kellene utaznia, és azzal, hogy nálam lakik redukálódna ez 1-1,5 órára, akkor simán elszállásolnám, mert ha valóban jó a kapcsolatunk, akkor miért ne? (és persze tudnék neki helyet biztosítani, tehát adott feltételekkel)
Viszont, azért másfél óra ne okozzon már problémát.
Én 6 évig ingáztam Budapest és a lakóhelyem között, ami reggel is és délután is körülbelül 1,5 órát vett igénybe. Egyáltalán nem halltam bele, és a hétvégék és ünnepnapok kivételével ez minden nap így volt, tehát nem 1-2 hétről volt szó. Arról nem is beszélve, hogy nekem ez a középiskolás évem és egyetem kezdete alatt volt, utána felköltöztem, de a közvetlen környezetem (szüleim, barátaim, rokonok, szomszédok) jóval többet csinálta/csinálja ezt, van aki már 20-25 éve minimum.
Szóval azért van egy határ. Nyilván nem a legkomfortosabb, de néhány hét ne okozzon gondot utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!