Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen kapcsolatban álltok a...

Milyen kapcsolatban álltok a barátaitokkal? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Adott egy szituáció: a közeljövőben a lakóhelyem és a munkahelyem között kellene ingáznom pár hétig,a kettő napi 1,5 órára van egymástól. Fizikailag megterhelő mindenképp, ezért gondolkoztam azon, hogy megkérem egy barátomat,közelebbi ismerősömet, hogy erre az időszakra lakhassak nála. Ti hogy reagálnátok erre? Minden példát, véleményt várok.
2022. febr. 3. 10:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor fogadom be ha indokolt, ilyen miatt nem.
2022. febr. 4. 01:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Miért érzed megterhelőnek ezt az utazási időt?

Pár hét múlva mi lesz, lejár a szerződésed?

Bérlés a munkahely melletti utcában?

2022. febr. 4. 04:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha 3-4 órát kellene utaznia, és azzal, hogy nálam lakik redukálódna ez 1-1,5 órára, akkor simán elszállásolnám, mert ha valóban jó a kapcsolatunk, akkor miért ne? (és persze tudnék neki helyet biztosítani, tehát adott feltételekkel)

Viszont, azért másfél óra ne okozzon már problémát.

Én 6 évig ingáztam Budapest és a lakóhelyem között, ami reggel is és délután is körülbelül 1,5 órát vett igénybe. Egyáltalán nem halltam bele, és a hétvégék és ünnepnapok kivételével ez minden nap így volt, tehát nem 1-2 hétről volt szó. Arról nem is beszélve, hogy nekem ez a középiskolás évem és egyetem kezdete alatt volt, utána felköltöztem, de a közvetlen környezetem (szüleim, barátaim, rokonok, szomszédok) jóval többet csinálta/csinálja ezt, van aki már 20-25 éve minimum.

Szóval azért van egy határ. Nyilván nem a legkomfortosabb, de néhány hét ne okozzon gondot utazni.

2022. febr. 4. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!