Vélemény? 20 éves lány vagyok
Figyelt kérdés
Most járok egy tanfolyamra ahol a többség középkorú nő akikkel nem igazán tudok sablonos beszélgetésnél többet csinálni viszont akarok menni ezután esti suliba, egyetemre, dolgozni és különböző nyelvvizsgákat is letenni ezeken a helyeken lesz lehetőségem barátokat szerezni?2022. febr. 1. 23:25
1/5 anonim 

válasza:

valójában bárhol van lehetőséged barátokat szerezni, de az nem jó, ha ezt görcsösen teszed és erőszakos módon akarsz barátokra szert tenni
2/5 A kérdező kommentje:
Nincs szó ilyenről nem szoktam így viselkedni senkivel
2022. febr. 1. 23:46
3/5 anonim 

válasza:

Tudod az a baj, hogy felnőttként nem azért jár az ember tanfolyamra, hogy barátkozzon. Én is jártam többre, legutóbb kresz tanfolyamra, de egy szót se szóltam a többiekhez. Nem azért, mert derogált, hanem odamentem, meghallgattam, hazamentem, ennyi.
Elméletben lehet persze barátkozni ezeken a helyeken, de egyáltalán nem biztos, hogy olyanok lesznek ott, akiknek erre van idejük, energiájuk és egyáltalán, igényük.
4/5 anonim 

válasza:

Az esti suliban nem hiszem.
Oda fáradtan érkeznek az emberek, akik utolsó energiájukat a tanulásba ölik, nem fognak barizni.
De egyetemen persze, simán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!