Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vélemény? 20 éves lány vagyok

Vélemény? 20 éves lány vagyok

Figyelt kérdés
Most járok egy tanfolyamra ahol a többség középkorú nő akikkel nem igazán tudok sablonos beszélgetésnél többet csinálni viszont akarok menni ezután esti suliba, egyetemre, dolgozni és különböző nyelvvizsgákat is letenni ezeken a helyeken lesz lehetőségem barátokat szerezni?

2022. febr. 1. 23:25
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
valójában bárhol van lehetőséged barátokat szerezni, de az nem jó, ha ezt görcsösen teszed és erőszakos módon akarsz barátokra szert tenni
2022. febr. 1. 23:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincs szó ilyenről nem szoktam így viselkedni senkivel
2022. febr. 1. 23:46
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

Tudod az a baj, hogy felnőttként nem azért jár az ember tanfolyamra, hogy barátkozzon. Én is jártam többre, legutóbb kresz tanfolyamra, de egy szót se szóltam a többiekhez. Nem azért, mert derogált, hanem odamentem, meghallgattam, hazamentem, ennyi.

Elméletben lehet persze barátkozni ezeken a helyeken, de egyáltalán nem biztos, hogy olyanok lesznek ott, akiknek erre van idejük, energiájuk és egyáltalán, igényük.

2022. febr. 2. 07:09
 4/5 anonim ***** válasza:
93%

Az esti suliban nem hiszem.

Oda fáradtan érkeznek az emberek, akik utolsó energiájukat a tanulásba ölik, nem fognak barizni.

De egyetemen persze, simán!

2022. febr. 2. 07:49
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2022. febr. 5. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!