Más középiskolája is tele van kígyókkal és drámával?
Figyelt kérdés
Az osztályunkon belül van egy baráti társaság, amiben benne vagyok. Ebben (a főként lány társaságban) elég gyakran megy az egymás kibeszélése, egyszer X utálja Y-t, majd fordítva. Sajna az osztályunk se jobb, nem egyszer voltam fültanúja annak, hogy az osztálytársaim gyomorforgató módon beszélik ki az állítólagos barátainkat. Ennek a kígyó fészek jelenségnek van köze ahhoz, hogy ez egy jelentős lánytöbblettel bíró elitiskola?2022. jan. 31. 22:05
1/11 anonim válasza:
hát ezek a címkék k.rvajók!
Am köcsögök mindenhol vannak. Ne barátkozz velük. Inkább legyen kevés, de igazi barátod. Vagy egy se, jobban jársz.
2/11 A kérdező kommentje:
Örülök hogy tetszenek:D sajna a legtöbb ember ilyen az osztályból, akikkel meg jóba voltam osztályon kívül, már nem vagyok velük beszélőviszonyban többnyire
2022. jan. 31. 22:16
3/11 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük. Ha foglalkozol, azzal figyelmet adsz nekik.
4/11 anonim válasza:
Szintén elitebb suliba jártam, és a lányok voltak többen az osztályban. Az első évek.. csordultig voltak drámával, meg ilyesfajta keveréssel. Egy idő után megtanultam nem foglalkozni velük, de szerencsére x idő elteltével csitultak a dolgok valamelyest. Vagy épp megoldották annyival, hogy többet nem szóltak egymáshoz az érintettek.
5/11 anonim válasza:
Átlagos vidéki gimiben is ugyanez ment (de ismerek olyat, akinek még a munkahelyén is). Lányként mondom, hogy egyes lányok/nők undorító dolgokra képesek :/ Az ilyeneket jobb elkerülni, mielőtt még belerángatnak a drámába.
6/11 anonim válasza:
A címkék xd
Sajnos igen. Aztán később akár egyetemen is (főleg a kolikban)
7/11 anonim válasza:
Ez nem a gimi, hanem az emberi természet. 🥲
8/11 anonim válasza:
És ez folytatódni fog a nőkben gazdag munkahelyeken...
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor inkább nőkben kevésbé gazdag szakra megyek majd továbbtanulni:D
2022. febr. 1. 08:40
10/11 anonim válasza:
9es, nem csak a nők ilyenek, bár valóban felülreprezentáltak. (Mondom nőként).
Mérnökin vagyok, itt meg pont hogy inkább a lányok normálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!