Az gáz, ha azért sírok minden este, mert a barátnőm tönkreteszi magát?
Figyelt kérdés
Mármint nem alszik, nem nagyon eszik, vagja magát. Jó fej a lány meg minden, pszichológushoz járatom, és sírok miatta minden este, mert fáj, hogy tönkreteszi magát. Segítséget sem fogad el, nem hallgat se rám, se a legjobb barátjára, sem az orvosra, senkire. És rendesen félek, hogy kórházba juttatja magát, ezért sírok sokszor. Ez gáz?2022. jan. 29. 21:54
1/6 anonim válasza:
Dehogy gáz...azt nem értem hogy ha valakit ennyire szeretnek miért teszi tönkre magát. Persze hogy sírsz mert szereted, de te is tudod szerintem hogy ez nem fog menni örökké.
2/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Támogasd mindenben, amiben tudod. Remélem rendbe jön.
3/6 anonim válasza:
Nem gáz, te amit tudsz megteszel érte.
4/6 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben én megszakítottam a kapcsolatot. Azért, mert teljesen tönkrementem bele én is. Mikor látod a másikon, hogy abszolút semmi erőbefektetést nem tesz bele, az elég s*ar. Miközben te otthon sírsz a párnádba miatta és minden nap azon vagy, hogy az ő élete jobb legyen.
Gondold át. Nem kell feláldoznod a saját boldogságodat senkiért. Nem a házastársad, nem a gyereked.
5/6 anonim válasza:
Figyelj, a semmitől nem szoktak anorexiás, falcoló tinivé válni a fiatalok, általában valami gázos életükben. Nem biztos hogy most fog róla beszélni.
De nem éri meg, ha magad is tönkremész ebben. :(
6/6 anonim válasza:
barcsak ilyen baratom lenne mint te
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!