Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az gáz, ha azért sírok minden...

Az gáz, ha azért sírok minden este, mert a barátnőm tönkreteszi magát?

Figyelt kérdés
Mármint nem alszik, nem nagyon eszik, vagja magát. Jó fej a lány meg minden, pszichológushoz járatom, és sírok miatta minden este, mert fáj, hogy tönkreteszi magát. Segítséget sem fogad el, nem hallgat se rám, se a legjobb barátjára, sem az orvosra, senkire. És rendesen félek, hogy kórházba juttatja magát, ezért sírok sokszor. Ez gáz?
2022. jan. 29. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Dehogy gáz...azt nem értem hogy ha valakit ennyire szeretnek miért teszi tönkre magát. Persze hogy sírsz mert szereted, de te is tudod szerintem hogy ez nem fog menni örökké.
2022. jan. 29. 21:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz. Támogasd mindenben, amiben tudod. Remélem rendbe jön.
2022. jan. 29. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, te amit tudsz megteszel érte.
2022. jan. 29. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanebben a helyzetben én megszakítottam a kapcsolatot. Azért, mert teljesen tönkrementem bele én is. Mikor látod a másikon, hogy abszolút semmi erőbefektetést nem tesz bele, az elég s*ar. Miközben te otthon sírsz a párnádba miatta és minden nap azon vagy, hogy az ő élete jobb legyen.

Gondold át. Nem kell feláldoznod a saját boldogságodat senkiért. Nem a házastársad, nem a gyereked.

2022. jan. 29. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, a semmitől nem szoktak anorexiás, falcoló tinivé válni a fiatalok, általában valami gázos életükben. Nem biztos hogy most fog róla beszélni.

De nem éri meg, ha magad is tönkremész ebben. :(

2022. jan. 30. 00:36
 6/6 anonim ***** válasza:
barcsak ilyen baratom lenne mint te
2022. jan. 30. 23:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!