Mit tegyek?! Kétségbe vagyok esve!!
Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel nemrég ismerkedtem meg. Mentálisan nagyon instabil, én már nem akarok vele beszélni. De félek,hogyha megszakítom a kapcsolatot vele megöli magát. Akkor, ha nyomozás lesz belőle engem is megkeres a rendőrség?2022. jan. 28. 16:27
11/14 anonim válasza:
Még nem találkoztál vele. Akkor kb 2 ut van, egyik hogy még most megmondod neki, hogy nem akarsz vele beszélni többet és őszintén leírod hogy miért nem. Második meg, hogy beszéltek tovább, majd találkozol vele és aztán ki tudja, hogy alakulnak a dolgok, lehet hogy élőben való találkozás sokat dobna az egészen és akár a kikapcsolódás, együtt töltött idő segíthetne mindkettőtöknek. Persze ez csak az én véleményem, de én nagyon ellenezem mindig az ilyen, hogy lehetne valakit lerázni anélkül, hogy elmondom az igazat stb dolgokat.
12/14 A kérdező kommentje:
Szóval,ha jól értem akkor nem indulna nyomozás abból,hogy megöli magát? Mindenképp megondanám neki az igazat, mert megérdemli. Ha megszakítom valakivel a kapcsolatot mindig elmondom miért.
2022. jan. 28. 20:01
13/14 anonim válasza:
Megvannak a magad problémái.
Nem vagy alkalmas, hogy beállj terapeutának, hogy a nyakadba vedd egy másik problémás ember életét, sorsát, felelősségét.
Nem szabad azt mondani neki, hogy ezt már nem bírod.
Ritkítsd a beszélgetéseket.
Fogja kérdezni, hogy miért.
Azt kell mondani, nagyon elfoglalt vagy, stb.
Nem tudsz rendszeresen jelentkezni.
Nem értem, miért kapnál ki a családodtól.
Lépj ki ebből lassan, óvatosan. Egyre ritkábban, egyre semmitmondóbbat válaszolsz, majd elmaradsz.
Az ilyen embereket nem szabad hirtelen leélíteni, mert sokkot kapnak.
14/14 anonim válasza:
Ha meg akarod vele szakítani a kapcsolatot úgy hogy ne bántsd meg, beszélj vele egyre kevesebbet. Ha sokat keres mondhatod neki, hogy bocsi most nem érek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!