Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy reagáltatok mikor barátot...

Hogy reagáltatok mikor barátotokról/ismerősötökről derült ki, hogy a saját neméhez (is) vonzódik?

Figyelt kérdés
2022. jan. 26. 12:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt nagy meglepetés, meg amúgy is elfogadtam az ilyet mindig, inkább sok minden helyre került, ami vele történt, hogy ja, na ezért!

Megnyugtattam, hogy semmi nem fog változni, mindent elmondhat nekem, annyi, hogy az intimebb dolgokat nem kell megosztanunk (de pl. én se mondom el neki, hogy mit csinálok a barátommal...). Be is mutatott minden párjának. Azóta is legjobb barátok vagyunk.

2022. jan. 26. 12:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Max meglepődnék, de elfogadnám.
2022. jan. 26. 12:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két közeli barátomnál is előfordult ez. Egyik meleg, másik meg biszex. Mindkettőjüket maximálisan elfogadom, a kapcsolatunk semmiben nem változott. Sőt, talán még közelebb is kerültünk egymáshoz az őszinteségük által.
2022. jan. 26. 12:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, azelőtt se érdekelt különösebben hogy kivel mit csinál az ágyban, azóta se érdekel. Pont ugyanott van nálam a határ mint heteró pároknál, tőlük se szeretem azt bámulni, hogy társaságban smárolnak, meg hasonlók. Kézenfogva járás, egy-egy puszi, simogatás nem zaklat fel, ennél többet nem akarok látni, akármilyen neműek is az illetők. :D
2022. jan. 26. 13:04
 5/11 Metionin ***** válasza:
74%
Az egyik barátomnál nem volt ilyen, hogy kiderült, már ovis korában is tudtam, inkább az volt furcsa, hogy valakinek nem tűnt fel. Amúgy nincs a környezetemben sok ember, akiről tudnék ilyesmit de annyira nem is érdekel. Volt csoporttársamról derült ki, hogy meleg, meg egy tanítványomról, utóbbi csak azért volt kicsit wtf mert azt hittem, hogy egy lány tanítványommal járnak :D amúgy meg pont leszarom, hogy ki mit csinál az ágyban.
2022. jan. 26. 13:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Semmit.
2022. jan. 26. 13:18
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én biszex vagyok, szóval annyira nem sokkoló számomra, ha valakiről ilyesmi derül ki. A közvetlen környezetemben egy lányról tudom biztosan, hogy leszbikus, de egyáltalán nem lepődtem meg rajta, mert kb. 14-15 éves kora óta rövidre nyírta a haját, meg fiús ruhákat hordott, szóval ilyen tipikus butch leszbi kinézete volt :D Inkább azt furcsálltam, amikor valaki azt mondta, nem is gondolta volna róla, hogy az...:D
2022. jan. 26. 14:12
 8/11 anonim ***** válasza:
15%
Nemrég az egyik lányismerősnél derült ki, hogy meleg (lett). Tök véletlenül, Tiktok videóból tudtam meg, lánnyal csókolózott. Eléggé megdöbbentett, mert bár mindig is engedékenyebb, toleránsabb elveket vallott, ezt sosem néztem volna ki belőle. Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy a fiúknál mindig “jól” beválasztott. Full tirpákok voltak mindig is a párjai…és ő sem volt egy Szűz Mária.
2022. jan. 26. 14:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Semmit,elfogadnàm!

Sosem iteltem el senkit azért mert a saját neméhez vonzódik.

2022. jan. 26. 16:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Semmit. Van ilyen barátom, ismerősöm nem egy.
2022. jan. 26. 22:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!