Egyik ismimre megsértődtem, szerintetek jogos volt?
Figyelt kérdés
Régebben többször tett megjegyzést,hogy le kellene fogynom szerinte, meg hogy hájas vagyok. Régebben anorexiás is voltam miatta,mert nagyon adtam a véleményére,de szerencsére az az időszak már elmúlt. Nemrég megint előhozakodott ezzel,hogy az egészségem érdekében vigyázzak a túlsúllyal, amikor pont nemrég kértem meg, hogy hagyja a súlyommal kapcsolatos megjegyzéseket,mert gondokat okozott nekem,illetve meséltem neki,hogy pont most szedtem fel pár kilót, és hogy így sokkal jobban vagyok.
2022. jan. 26. 10:52
1/9 anonim válasza:
Én már a legelső pár ilyen megjegyzésnél hagytam volna a p***ba...
2022. jan. 26. 11:03
2/9 anonim válasza:
Ő milyen alkatú, vágj neki vissza valamivel, hogy hízon a seggére, vagy egyen többet hogy nőjön egy kicsit a melle, valami olyanba amibe te vagy a jobb:)
2022. jan. 26. 11:04
3/9 anonim válasza:
Igaz én leépítettem az ilyen embereket magam körül, de legközelebb mondd meg neki, hogy tudod, te attól nem leszel vékonyabb, ha mást folyamatosan kövérezel. Garantáltan nem fog többet előhozakodni ezzel.
2022. jan. 26. 11:05
4/9 anonim válasza:
Fiatal lehetsz, hogy még ezt nem tanultad meg, de egy jótanács az élethez - az ilyen embereket teljes nyugalommal, minél hamarabb vágd ki az életedből. Olyan emberekkel vedd körbe magad, akik támogatnak és képesek tiszteletben tartani a határaid.
2022. jan. 26. 11:05
5/9 anonim válasza:
Régebben anorexiás is voltam miatta,(...)“
Már rég a VOLT „ismim“ lenne.
2022. jan. 26. 11:06
6/9 anonim válasza:
Nem értem, eleve miért nem szakítottad meg vele már rég a kapcsolatot.
Engem is összesodort már az élet néhány idiótával, akik úgy érezték hogy elkezdenek belém kötni hasonló jellegű dolgokban, egyszer megpróbáltam normálisan megbeszélni velük a dolgot, ha nem vált be akkor repültek az életemből. Nem éri meg az ilyenekre fecsérelni az időt.
2022. jan. 26. 11:26
7/9 anonim válasza:
A megsértődés nem megoldás.
Mondd meg neki, ha nem tud mást, csak ennyit, akkor megszakítod vele a beszélő viszonyt.
.
Lehet, nem rosszindulatú és bántó akar lenni, csupán a saját elképzelése szerinti 'jót' akar tenni neked.
2022. jan. 26. 11:30
8/9 anonim válasza:
#7:
A szándékos bunkóság már hogy lenne bárhogyan jó, baromságokat ne beszéljél már.
2022. jan. 26. 11:54
9/9 anonim válasza:
"saját elképzelése szerinti 'jót' akar tenni"
A Pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve, tehát jót tevés hitével is lehet rosszat tenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!