Volt olyan, hogy megsértődtél valakire, mert elkaptad valamilyen betegségét?
Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 14:41
2/12 anonim válasza:
Csak olyan volt, hogy beleivott a poharamba az éppen burjánzó herpeszével, és amikor nem ittam már a pohárból emiatt, akkor megsértődött rám.
Meg szoktam szidni azokat, akik betegen járnak dolgozni és én elkopom, de az nem egy konkrét személy ellen van, mert mindenki betegen jár amúgy.
3/12 A kérdező kommentje:
2es náthásan járnak be? Te be szoktál menni náthásan?
2021. dec. 9. 14:52
4/12 anonim válasza:
tobb csaladdal szoktunk jarni egyutt nyaralni, rajtunk kivul a masik ket csalad full nathasan jottek el, mindenkit megfertoztek, erre mondjuk haragudtam mert tapintatlansag igy menni emberek koze
5/12 A kérdező kommentje:
4-es akkor még a nyaralás alatt kaptátok el tőlük? Mit jelent hogy full náthásan? Egy apartmanban voltatok?
2021. dec. 9. 15:08
6/12 anonim válasza:
Kérdező, ez már a harmadik kérdésed, ahol munkahelyi nátháról érdeklődsz. Az első legalább egy éve volt (ha nem több) és azóta téma :D
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért érdekel téged ennyire :D
Akár privátban. Nem ítélek el semmit, legyen ez fóbiától fétisekig bármi, csak már nagyon birizgálja a csőröm :D
7/12 anonim válasza:
Nemi betegséget, amiről elfelejtett szólni.
9/12 anonim válasza:
Én nem kapatam el, én örököltem XD XD
10/12 Senior Séf válasza:
Nem. Az immunrendszer nem akkor műxik jól, ha a széltől is óvom, hanem minél több kórokozóval találkozom, annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!