Női barátságokat MLM tönkreteszi?
2022. jan. 24. 12:01
21/23 anonim válasza:
Barátságokat nem az MLM tesz tönkre, bármilyen kényelmes is ráfogni. Barátságokat az emberi hozzáállás tesz tönkre.
11 évig dolgoztam pénzügyi MLM-ben (igen, dolgoztam)
A baráti köröm nemhogy nem csökkent, hanem bővült. 1-2 ember morzsolódott le, értük nem kár.
22/23 anonim válasza:
Mindent tönkretesz. Messziről kerüld el. Vérciki ma már az MLM.
23/23 anonim válasza:
Én azon csodálkozom, hogy olyan emberek is belefognak, akikről nem is feltételeztem volna. Egy nagyon jó családból származó ismerős még az egyetemről írt rám egyszer facen, hogy mizu, hogy vagyok? Rég beszéltünk, lenne kedvem esetleg összefutni? Na, itt már gyanús volt, ugyanis a suliban alig beszéltünk, rákérdeztem, hogy pontosan miért írt rám? És b+, nem visszakozott, hanem rögtön a tárgyra tért, hogy ilyen, meg olyan megtakarítási, befektetési lehetőségek, amivel megalapozom a ... Tiltottam. Egy másik eset már szomorúbb volt. Szintén régi ismerős, váratlan hívás. Pár perc után egyszercsak: nézd, nekem is kellemetlen, megértem, ha nem érdekel... Mondom, kösz, Laci, de nem. Minden jót. Őt azért kicsit sajnáltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!