Női barátságokat MLM tönkreteszi?
Ezt most úgy írom, hogy amióta kijöttem az egyetemről értékesítésben dolgozom, de amit ezek csinálnak az a legalja.
Volt évfolyamtársam, aki akkor épp állatorvosnak tanult megkeresett valami olyan szöveggel, ami a kutyámról szólt. Kicsit ködös volt, de nem gondoltam rosszra, elvégre egy értelmes, kedves lány, azt gondoltam, segítség kell valami kutatásban, vagy a szakdolgozatához kell alany stb. Péntek este 8 órára küldött meghívót, én kedvességből elfogadtam, erre 10 perc után leesett, hogy be akar hívni a csapatba. Négyen voltunk a hívásban, félbeszakítottam, elmondtam, hogy elég sunyi volt, hogy ezt előre nem közölte, péntek este van, jófejségből itt vagyok, de szólhatott volna, miről lesz szó, és akkor eldöntöm, akarom-e ezt vagy nem. Kiléptem, a csaj letiltott. Még neki állt feljebb.
A másik meg egy gyerekkori barátom, aki képes volt a nyaralásom alatt rámírni. Azzal indított, hogy látja, nyaralok, de szép helyen vagyok stb. Felhívhat? Tökre megörültem, azt hittem, felőlem érdeklődik, meg szeretné esetleg folytatni a barátságunkat. Megadtam a számomat, felhívott és nyomta nekem a szöveget, hogy szeretnék-e szabadon élni, álmaimat megvalósítani. Mondom, épp azt teszem, itt vagyok a Kanári-szigeteken, délután megyek búvárkodni, mindezt fizetett szabadság alatt. Ő szeretne esetleg ilyet magának? Küldje el a CV-jét, meglátom mit tehetek. Azóta sem hallottam róla.
MLM-esek ellen válasz:
Menjetek
Lejmolni
Máshová
:))))
Azon teljesen kiégek mindig, amikor Facebookon posztolják a terméket, és a többi MLM-es kommentel alá, hogy "jaj, de jó, ezt én is kipróbálom!", meg "én már csak ezt használom, annyira jó és most még akciós is". Rámész az adatlapjukra, és látod, hogy ők is ugyanúgy reklámozzák ezeket a termékeket. Ugyanaz a pár ember az összes ilyen poszt alatt.
Ja, és az külön vicces, hogy nekem van egy igazi putris ismerősöm, ronda fogakkal, hajjal és bőrrel, és ő nyomatja legjobban az arctisztító keféket, rúzsokat, krémeket. Szülőfalumban lakik a csaj, 28 éves, kinéz 38-nak, közel 10 éves gyerekei vannak, egy kis romos házban élnek és folyamatosan azzal jön, hogy ő vállalkozó, meg a saját álmait valósítja meg, meg ő szabad, meg ő mennyi pénzt keres stb. El sem hiszem, hogy valaki ilyennek bedől még.
A multi level marketing pontosan arra jó, hogy az ember aprópénzre cserélje a kapcsolati hálóját.
Igen, megszakadhat, mert hülyének nézik az embert, a saját ismeretségemben nem egy esetet tudnék rá mondani
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!