Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az önbizalom hiánynak mi a...

Az önbizalom hiánynak mi a felismerési jelei ?

Figyelt kérdés
2022. jan. 22. 00:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Minnél kevesebb helyet akarsz elfoglalni szó szerint is, és átvitt értelemben is, tehát az egész életre vonatkozik ez.

Kerülöd a társaságot, ha benne is vagy nem sok vizet zavarsz...kicsit antiszoc vagy.

Nem mersz bele vágni új dolgokba legyen az munka, párkapcsolat, kaland ilyesmi...

De van belőle kiút, nekem nagy nehezen elmúlt 5 év alatt úgy hogy direkt társaságba jártam, erőltetettem ami a gyengém.

2022. jan. 22. 00:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Még az is lehet jel, hogy összehúzza magát, nem egyenes a tartása az illetőnek, halkan beszél, nem mer kiállni magáért, nem meri hangoztatni a véleményét. Sűrűn kér elnézést, olyanért is, amiért amúgy nem kéne (vagy épp a "bocs, hogy élek" jelenség), olyan megjegyzéseket szúr ide-oda, hogy "nekem úgysem menne", "béna vagyok" és társai.

Ez a cikk jobban összefoglalja, mint nekem sikerült. Ha gondolod, érdemes beleolvasni:

[link]

Nem a legegyszerűbb, de ki lehet belőle törni. Nekem is pl. az segített, hogy társaságba jártam, kimozdultam a komfortzónámból, fejlesztettem magam, és több olyan dolgot csináltam, amiben sikerélményem volt.

2022. jan. 23. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!