Mivel jár az ha egy barátomnak borderline személyiségzavara van?
Érzelmi hullámvasút.
Néha örül neked, néha meg kötözködő bunkó és úgy küld el a ___, mintha nem ugyanaz a személy lenne. Nem szempont neki, ha többet tényleg nem leszel.
Tönkre tesz. Vagy hanyagold eleve, vagy a minimum, hogy maradjtávol és ritkán beszélj vele. Ritka, hogy valaki tolerálja.
#1, milyen toleráns vagy, érzékeny és együttérző. Igaz barát lehetsz a bajban.
Egyébként igen, szélsőséges viselkedés jellemzi, mindenfajta racionális megfontolast mellőzve tud váltakozni a viselkedése.
Persze az attól is függ kezelve van-e és mennyire súlyos.
1-es vagyok.
Az vagyok, barát, igazi társ is, de ha valaki a paranoiája miatt ok nélkül elkezd kötekedni és beletapos a lelkembe és le se sz*rja, mi van velem, mert épp olyanja van, akkor nem én vagyok a bunkó, akivel meg kell szakítani mindent. Nem én vagyok akit kritka érhet. Ő neki kell odafigyelnie magára, hogy hogyan viselkedik. Ő nem barát, se semmi. Nem kell rám tolni azt, amiben nekem semmi bajom.
Neki kell megbecsülnie azt, aki figyel rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!