Miért csinálja ezt a barátnőm?
Figyelt kérdés
a barátnőm mostanában sokat piszkál engem eddig is voltak gondjaink. .úgy érzem a barátnőm féltékeny rám mert sokat szoktam vásárolni, szebb vagyok mint ő ,okosabb vagyok mint ő. a pasija egy idős fickó 2gyerekes elvált apuka ugyanabba a facebook csoportba tetem bejegyzést mint a pasija (nem tudtam hogy a pasija a csoport tagja) ezután a pasija azt kérdezte hogy ki vagyok én ? és ezután elkezdet dicsérgetni engem neki.nekem pedig minden fotóm be lájkolta.2022. jan. 18. 20:52
A kérdező szavazást indított:
féltékeny rád.
nem féltékeny csak már nem kedvel.
11 szavazat
1/5 A kérdező kommentje:
egyébként rengeteget panaszkodik rám hogy miért vásárolok annyit vagy miért vagyok szebb mint ő.úgy csúfol hogy primadonna.pedig egyébként mindig normálisan bántam vele .
2022. jan. 18. 20:54
2/5 anonim válasza:
Nemhogy örülne, hogy legalább okos nem vagy, ha magadtól nem tudod, hogy mi a baja.
3/5 A kérdező kommentje:
sejtem hogy minden a pasija miatt van ..
2022. jan. 18. 20:59
4/5 anonim válasza:
Valszeg feltekeny, de ebbol rajohetne h dobnia kene a csavot mert nem szereti..
5/5 anonim válasza:
Engem az érdekelne milyen esze lehet a barátnődnek ha elvileg te vagy az okosabb, de még írni sem tudsz helyesen... 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!