Hogyan engedjem el a barátnőmet?
Láthatóan hanyagol, napokig nem reagál az üzeneteimre, utána mindig kimagyarázza magát, hogy csak dolga volt. Semmit nem oszt meg velem a magánéletéből, korábban mindent megbeszéltünk, most egy szót sem szól arról, hogy mi újság. Egyoldalú a beszélgetés, ő többnyire letud egyszavas válaszokkal, vagy klisékkel, és ha én nem írnék, akkor ő sem. Találkozni nem akar, nem láttuk egymást személyesen nyár óta. Mindig csak ígérget.
Próbáltam ignorálni, nem írtam neki egy hétig, és magától írt, hogy hogy vagyok. Megpróbáltam megbeszélni vele, hogy zavar, amiért semmiből semmi ilyen távolságtartó lett, de azt mondja, hogy nem is igaz.
A lényeg, hogy már nem bírom tovább, és el kell engednem, de annyira fáj.
Hogyan tehetném ezt meg könnyen? Mindig amikor eldöntöm, rá egy hétre felkeresem, mert hiányzik (nem a mostani énje, hanem a régi).
19/L
10: és mi van ha én nem akarok felszínes kapcsolatot, pláne ha addig nem olyan volt közöttünk? Sok felszínes barátom volt, ahogy idősebb vagyok
rájöttem, inkább legyen kevesebb, de azokból is igazi és őszinte.
A másik dolog, hogy szerinted egy barát úgy viselkedik, hogy letudja egyszavas üzenetekben a másikat? Mert akkor nagyon el vagy tévedve és sajnállak.
#9-es vagyok
Szerintem itt az a helyzet, h. úgy szeretnénk h. bánjanak velünk a barátaink ahogy mi is tennénk. Megadjuk a figyelmet, a szeretetet, a bizalmat egymásnak, őszinték vagyunk...stb
Ha ez nincs meg, akkor ezáltal a "bántott" fél jogosan elbizonytalanodik ilyenkor, ahogy én is, hogy akar e velem barátkozni még egyáltalán vagy csak túlgondolom és elfoglalt, vagy gondjai vannak és emiatt nincs kedve senkivel beszélnie.
17: nem tudtam személyesen, mert nem akar találkozni, mindig lemondja.
Le írtam neki, és azt mondta hogy nem igaz, de szerintem csak fél bevallani, lehet már csak érdekből akarja fenntartani a kapcsolatot velem. Én is könnyebben el tudnám engedni, vagy le tudnám zárni, ha megbeszélnénk, de nem akar erről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!