Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan engedjem el a barátnőmet?

Hogyan engedjem el a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Láthatóan hanyagol, napokig nem reagál az üzeneteimre, utána mindig kimagyarázza magát, hogy csak dolga volt. Semmit nem oszt meg velem a magánéletéből, korábban mindent megbeszéltünk, most egy szót sem szól arról, hogy mi újság. Egyoldalú a beszélgetés, ő többnyire letud egyszavas válaszokkal, vagy klisékkel, és ha én nem írnék, akkor ő sem. Találkozni nem akar, nem láttuk egymást személyesen nyár óta. Mindig csak ígérget.

Próbáltam ignorálni, nem írtam neki egy hétig, és magától írt, hogy hogy vagyok. Megpróbáltam megbeszélni vele, hogy zavar, amiért semmiből semmi ilyen távolságtartó lett, de azt mondja, hogy nem is igaz.

A lényeg, hogy már nem bírom tovább, és el kell engednem, de annyira fáj.

Hogyan tehetném ezt meg könnyen? Mindig amikor eldöntöm, rá egy hétre felkeresem, mert hiányzik (nem a mostani énje, hanem a régi).

19/L

2022. jan. 8. 20:44
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

10: és mi van ha én nem akarok felszínes kapcsolatot, pláne ha addig nem olyan volt közöttünk? Sok felszínes barátom volt, ahogy idősebb vagyok

rájöttem, inkább legyen kevesebb, de azokból is igazi és őszinte.

A másik dolog, hogy szerinted egy barát úgy viselkedik, hogy letudja egyszavas üzenetekben a másikat? Mert akkor nagyon el vagy tévedve és sajnállak.

2022. jan. 8. 22:02
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
#11 mindenki úgy viselkedik ahogy akar. te is és ő is. ez a cirkusz ami felesleges. hagy viselkedjen ő is ahogy akar, és viselkedj te is úgy. ha nem jó neked vele beszélgetni, ahogy most ő tud akar beszélgetni, akkor ne beszélgess és ne cseszegesd.
2022. jan. 8. 22:06
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
#11 és amúgy igen ez jó út ahogy viselkedsz, hogy a végén nem lesznek barátaid. mert az emberek akikkel összehozott az élet nem úgy tolták ahogy te az elképzelted.
2022. jan. 8. 22:08
 14/26 A kérdező kommentje:
12: őszintén sajnállak.
2022. jan. 8. 22:09
 15/26 anonim ***** válasza:
54%

#9-es vagyok

Szerintem itt az a helyzet, h. úgy szeretnénk h. bánjanak velünk a barátaink ahogy mi is tennénk. Megadjuk a figyelmet, a szeretetet, a bizalmat egymásnak, őszinték vagyunk...stb

Ha ez nincs meg, akkor ezáltal a "bántott" fél jogosan elbizonytalanodik ilyenkor, ahogy én is, hogy akar e velem barátkozni még egyáltalán vagy csak túlgondolom és elfoglalt, vagy gondjai vannak és emiatt nincs kedve senkivel beszélnie.

2022. jan. 8. 22:09
 16/26 A kérdező kommentje:
15: mi már nyár óta nem is láttuk egymást, hiába hívtam, nem jött moziba se, nem jött át, semmit sem akart, mindig lemondta. Szerintem ő már nem akar semmit, és ezt én tudom, csak olyan nehéz elengedni. Főleg hogy meg sem tudom vele beszélni, mert nekem támad, hogy nincs igazam, mintha még ő lenne besértődve.
2022. jan. 8. 22:12
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
Személyesen próbáltad vele ezt megbeszélni? Lehet, akkor elmondaná mi a problémaja, mit szeretne ezzel a barátsággal kezdeni. Lehet tényleg megakarja szakítani a kapcsolatot, de akkor jobb lenne nyíltan kimondania, és nem stresszelsz miatta. Az is lehet, hogy csak gondjai vannak (depis, családi gondok, nincs ideje semmire).
2022. jan. 8. 22:16
 18/26 anonim ***** válasza:
54%
Nincs mit beszélni rajta, a tettek beszélnek. Csukd be ezt a könyvet, ez az életednek egy többéves szakasza volt, aminek most vége. A barátságok nem maradnak meg életreszólóan, mert az emberek új környezetbe kerülve változnak. Bele fog telni néhány hónapba, akár évbe is, mire elengeded, de a végén sikerül.
2022. jan. 8. 22:19
 19/26 A kérdező kommentje:

17: nem tudtam személyesen, mert nem akar találkozni, mindig lemondja.

Le írtam neki, és azt mondta hogy nem igaz, de szerintem csak fél bevallani, lehet már csak érdekből akarja fenntartani a kapcsolatot velem. Én is könnyebben el tudnám engedni, vagy le tudnám zárni, ha megbeszélnénk, de nem akar erről beszélni.

2022. jan. 8. 22:19
 20/26 anonim ***** válasza:
#18-as de látszik a kérdezőn, hogy ez nagyon felemészti és ebbe bele lehet bolondulni, jobb lenne ha tényleg tisztáznák ezt végre, mert így mindig ezen fog agyalni... 😔 Ez lelkileg sem tesz jót neki...
2022. jan. 8. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!