Koleszosok, volt koleszosok, ti mit csináltatok, mikor összevesztetek a gyerekes szobatársaitokkal? Kibékültetek, és minden a régi lett, vagy megmaradt a feszültség? Hogyan próbáltátok elviselhetőbbé tenni az ottlétet?
Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 23:44
1/2 anonim válasza:
Én nem beszéltem vele (állandóan rám zúdította minden problémáját) aztán észre vette magát. Utána nem beszéltünk, csak éltünk egymás mellett. Meg alapból is introvertált vagyok, szeretek egyedül lenni.
2/2 anonim válasza:
Az elsőnél kibékültünk. Aztán megint összevesztünk valamin és akkor már kiköltöztem. Szerencse volt, éppen végzős voltam és már csak a vizsgáim maradtak, azokra meg otthonról is be tudtam járni. De a szobatársam az egész teljesen banális veszekedés miatt annyira megsértődött, hogy ő is kiköltözött, legalábbis amikor én mentem a cuccaimért, az ö dolgai már eltűntek. Ha ezt előre tudom, nem költözök ki és az egész szoba az enyém
lehetett volna a vizsgaidőszakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!