Nem tudok senkivel sem barátkozni mert mind felhozz a dgást?
Figyelt kérdés
Barátnőim szerencsétlenségemre mind jó messze laknak szóval velük évente 1-2x futok össze. Viszont férfi barátok vannak egy páran. Hiheteten, hogy nem tudok simán csak úgy találkozni velük és beszélgetni mert mind bepróbálkozik.2022. jan. 1. 18:39
1/7 anonim válasza:
Felreertik a kozvetlensegedet. Tisztaztad veluk hatarozottan, hogy mik a hatarok?
2/7 A kérdező kommentje:
Elég hülyén hatna ha mindenkinek az elején beszólnék hogy amúgy szex nincs. Ha lenne normális ember köztük, azt nem szeretném így lerohanni.
2022. jan. 1. 18:44
3/7 anonim válasza:
Akkor nem ertem a meglepodest, ha amugy nem zarod ki baratokkal a szex eselyet.
4/7 A kérdező kommentje:
Kizárom.
2022. jan. 1. 19:06
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg van egy olyan kisugárzásod, ami ezt hozza ki a pasikból és ez ellen nem nagyon lehet mit tenni. Hasonló cipőben járok, próbálkoztam már azzal is, hogy idősekkel (60+) barátkoztam, vagy fiatalokkal (16-20), de sajnálatomra ők is ugyanúgy bepróbálkoztak előbb-utóbb. Még meleg barátom is könyörgött, hogy csináljuk sötétben, hátulról. Ott valami megtört a lelkemben, rájöttem, hogy tényleg mindent felülír az ösztön az emberekben (barátnő is coming out-olt, sajnos én voltam a célpontja). Már csak idősebb nőkkel vagyok hajlandó kedves lenni, barátkozni, bennük még csalódtam. Én nem igénylem a szexet másokkal a páromon kívül, a jó beszélgetések, séták, ebédek hiányoznak, de sok hobbim lett és ezek valamelyest pótolják a barátokat. Egyetlen egyszer volt egy idősebb férfi, aki megértette, hogy nem akarok testiség et, de nemrég meghalt és más férfibarát talán nem is kell, nem vagyok rá kész.
7/7 anonim válasza:
Helyileg merre vagy?
Ha nem vagy messze én szívesen megsimernélek,aztán majd látjuk mennyire működik.
Csak barátság semmi dgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!