Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem tudok senkivel sem barátko...

Nem tudok senkivel sem barátkozni mert mind felhozz a dgást?

Figyelt kérdés
Barátnőim szerencsétlenségemre mind jó messze laknak szóval velük évente 1-2x futok össze. Viszont férfi barátok vannak egy páran. Hiheteten, hogy nem tudok simán csak úgy találkozni velük és beszélgetni mert mind bepróbálkozik.
2022. jan. 1. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Felreertik a kozvetlensegedet. Tisztaztad veluk hatarozottan, hogy mik a hatarok?
2022. jan. 1. 18:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Elég hülyén hatna ha mindenkinek az elején beszólnék hogy amúgy szex nincs. Ha lenne normális ember köztük, azt nem szeretném így lerohanni.
2022. jan. 1. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Akkor nem ertem a meglepodest, ha amugy nem zarod ki baratokkal a szex eselyet.
2022. jan. 1. 19:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Kizárom.
2022. jan. 1. 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Baratkozz melegekkel
2022. jan. 1. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg van egy olyan kisugárzásod, ami ezt hozza ki a pasikból és ez ellen nem nagyon lehet mit tenni. Hasonló cipőben járok, próbálkoztam már azzal is, hogy idősekkel (60+) barátkoztam, vagy fiatalokkal (16-20), de sajnálatomra ők is ugyanúgy bepróbálkoztak előbb-utóbb. Még meleg barátom is könyörgött, hogy csináljuk sötétben, hátulról. Ott valami megtört a lelkemben, rájöttem, hogy tényleg mindent felülír az ösztön az emberekben (barátnő is coming out-olt, sajnos én voltam a célpontja). Már csak idősebb nőkkel vagyok hajlandó kedves lenni, barátkozni, bennük még csalódtam. Én nem igénylem a szexet másokkal a páromon kívül, a jó beszélgetések, séták, ebédek hiányoznak, de sok hobbim lett és ezek valamelyest pótolják a barátokat. Egyetlen egyszer volt egy idősebb férfi, aki megértette, hogy nem akarok testiség et, de nemrég meghalt és más férfibarát talán nem is kell, nem vagyok rá kész.
2022. jan. 1. 21:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Helyileg merre vagy?

Ha nem vagy messze én szívesen megsimernélek,aztán majd látjuk mennyire működik.

Csak barátság semmi dgás.

2022. jan. 2. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!