Mit tegyek hogy ne legyek ilyen?
Figyelt kérdés
Holnap szilveszter el hivot egy haverom házi buliba magához biztos jó lenne csak èn nem szeretem a társaságot jobban szeretek egyedül vagy csak pár emberrel ünnepelni magányos farkasnak számitok de szeretek az lenni mèg ha nem is hiszik sokan èn ilyen vagyok ha társaságba kell mennem inkább találok valami kifogást csak ne kelljen mennem munkába is csak azèrt megyek hogy meg tudjak èlni sokszor idegesit is hogy ilyen vagyok de mikor itt a lehetősèg rá stresszelek ès nem megyek
mit csináljak hogy ne legyek ilyen?
2021. dec. 30. 19:13
11/12 anonim válasza:
Pont ilyen vagyok énis vágyok meg minden aztán mikor mehetnék már nincs kedvem meg legszívesebben haza jönnék.
12/12 A kérdező kommentje:
Elvoltam igy is videohivásba szilveszterezztem igy nyugi volt nem kellett meglèpnem sehonnan sunyiba 😀
2022. jan. 2. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!