Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » MInt tegyek, h ne legyek paraszt?

Kuvin kérdése:

MInt tegyek, h ne legyek paraszt?

Figyelt kérdés
Szoval ha 1 nagyobb társasába kerülök akkor elkezdek 0/24ben beszélni.E közben sokszor beszololok másoknak,viccet csinálok belőlük stb.mind ezt én észre sem veszem addig amíg nem szól valaki miatta. Amikor kettesben vagyok valakivel akkor ez nincsen , kedvs vagyok és nem bántok meg senkit.lehet , egyfajta feltűnési ficamom van?Mit tehetnék ellene?
2016. szept. 3. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy a feltűnés miatt van. Én is ilyen beszólogatós vagyok, de csak olyanoknak akik nem szimpik.

Próbálj meg azokkal kedves lenni, akiket bírsz, mert így azt fogod elérni, hogy megutálnak.

2016. szept. 3. 13:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondolkozz mielőtt beszélsz. Ennyi. Mást nem tudsz tenni.
2016. szept. 3. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:
vagy kevés önbizalom és mások leírásával jobb fényben próbálod magad feltünteni.
2016. szept. 3. 15:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. szept. 3. 15:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Kötelező örökváltság már 1848-ban életbe lépett.
2023. okt. 4. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!