Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Gáz volt, hogy nem én fizettem...

Gáz volt, hogy nem én fizettem szerintetek?

Figyelt kérdés

Egy barátnőmnek ma van a szülinapja és már hetekkel ezelőtt megbeszéltük, hogy elmegyünk moziba. Mivel nem adtak olyan filmet, ami érdekelt volna minket kitalálta, hogy inkább együnk egy étteremben, ami egyébként elég puccos hely az én pénztárcámnak, de nyilván mivel szülinapja van nem akartam elvenni a kedvét. Mikor kérdezte a pincér, hogy számolhatja-e egybe a fogyasztás mondtam, hogy külön fizetünk és láttam, hogy ez meglepte a barátnőmet. Gondolom úgy volt vele, hogy mivel ő az ünnepelt illet volna nekem állni a számlát, de nekem ez nem volt egyértelmű. Természetesen ajándékot vettem neki, de az igazából fel sem merült bennem, hogy a kajálást is kellett volna állnom, de finoman éreztette, hogy nem számított a külön fizetésre.

Szerintetek ez így gáz volt a részemről?

2021. dec. 29. 21:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
8%

Mennyi ideje vagytok egyutt, hany evesek vagytok?

Egyebkent szerintem nem gaz. Ha meg ez egy viszonylag friss kapcsolat es nem kozos kasszarol beszelunk, plusz neked ez egy nem tervezett kiadas volt, es meg ajandekot is kapott toled, ne erezd magad kellemetlenul miatta.

2021. dec. 29. 21:53
 2/18 anonim ***** válasza:
29%

Felfogás kérdése. Számára az volt, számodra nyilván nem, mert meglepett hogy őt meglepte.

Számomra gáz lett volna mert mindig én szoktam mindent fizetni a barátnőmnek. Lehet az egóm miatt is, de alapból nehezen fejezem ki a szeretetem ezért sokszor így sikerül csak.

Ettől függetlenül még nem kell fennakadnod rajta, beszéld meg vele, kérdezd meg zavarta-e.

2021. dec. 29. 21:54
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
Jaj bocsanat, lehet felreertettem es nem a parod, hanem egy baratnodrol van szo. Hat akkor meg vegkepp nem gaz nyugi:)
 4/18 A kérdező kommentje:

Barátnők vagyunk, nem párkapcsolatról van szó. :)

De köszi a választ!

5/18 anonim ***** válasza:
49%
Nem. Engedd el. Nem fontosak ezek a dolgok. Ne félj, ha kedvelitek egymást nem ez számít.
2021. dec. 29. 21:55
 6/18 anonim ***** válasza:
90%

Ez neki volt gáz. Csak ilyen barátnőid vannak?

Nyilvánvaló pofátlanság, ha ajándékon kívül még mozizást, kajálást elvár, ráadásul úgy, hogy nem beszéltétek meg előtte. Nem a pasija vagy.

Én vagy megbeszélném vele, hogy hogy szerette volna, vagy egy időre jegelném a kapcsolatot és megnézném keres e.

2021. dec. 29. 21:55
 7/18 anonim ***** válasza:
85%

Nem. Elég paraszt volt ha ez volt az elvárása, főleg hogy akkor biztos direkt választotta a drága helyet.

Ajándékot is vettél, tehát ebbe se köthet bele. Ő nem egy 2 éves kislány, akinek az anyja vagy, kb. ilyen szinten van ez a helyzet.

2021. dec. 29. 21:56
 8/18 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy inkább az a fontosabb, hogy lelazuljatok és tudjatok ilyenekről is dumálni.
2021. dec. 29. 21:57
 9/18 anonim ***** válasza:
1%
Alapból nem mentem volna olyan helyre ahol csak beégetem magam :D ...szerintem bunkó voltál, de hát most már mindegy.
2021. dec. 29. 21:59
 10/18 anonim ***** válasza:
82%
#9 egy barátságnál nem kell hogy égés legyen ez. jó esetben ő is érti, hogy a barátnője valahogy adott pillantban vágyhatott erre. és remélhetőleg a barátnő is érzi végülis, hogy ez sok lett volna a kérdezőnek. szóval ezeken túl lehet lendulni, ha mind a két ember jó indulatúan nézi a másikat és nem úgy hogy ki a bunkó. senki nem az :)
2021. dec. 29. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!