Ha fiúként lány baráttal megyek valami programra, akkor jogosan várja el, hogy én fizessek?
ne legyél madár :D
fizesse a franc, lopod te a pénzt vagy mi?
Ööö... Lányként eszembe nem jutna ilyen. Ha fizetésre kerül a sor, akkor mondjuk mindig (ezt te is megteheted), hogy külön fizetünk. Ennyi.
Miért kellene a fiúnak ezt a lány számára alanyi jogon megtenni?
Szerintem ahogy haverokkal tennéd. Kávéztok, kajáltok, akármi, kéritek a számlát. Ekkor mondod a pincérnek, hogy "külön fizetünk".
Vagy ha előre fizetős helyen esztek/isztok, akkor ugyanígy. Rendel a lány, megvárod, amíg kifizeti, ha nagyon rád vár és néz h akkor te is mondd h mit kérsz és fizess a végén, akkor mondod az eladónak ugyanígy, h "külön fizetünk, én még választok".
Ennyi:D mondjuk ha a lány szerint alap, h te fizetsz mert ő a lány, te pedig a fiú, akkor lehet egy ilyenen majd besértődik, de őszintén, mire gondol úgy mégis? Ha meg normális, akkor veszi a lapot és észbe kap.
8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!