Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor hívjam el a lányt valami közös programra?
Idén ősszel érkezett egy nagyon kedves elsős lány a sulimba, három évfolyammal alattam jár. Eddig sajnos személyesen még nem nagyon volt lehetőségem beszélni vele, de néhányszor már összefutottunk órák között, csak az a baj hogy soha nincs egyedül, a barátnők nem hagyják magára egy pillanatra sem :D Viszont már az elején írtam neki, hogy aranyosnak találom és valamikor majd szeretném jobban is megismerni. Szóval igazából már tud mindent a szándékaimról, és az eddigiek alapján szimpatikusnak talál ő is engem, mindig mosolyog ha meglát :)
Szerintetek most már eljött az ideje annak, hogy elhívjam valahova és kettesben legyek vele egy kicsit, vagy így még túl korai? Légyszi segítsetek, mert teljesen belezúgtam és nagyon nem akarok valami nagy hülyeséggel mindent elrontani nála :)
19/F
Kedves 3-as, akkor öngólt rúgtál, hogy kitépte a labda a hálót! Ugyanis az instagram nevű legalja r!bancgyűjtőn fent sem vagyok, a facebookra meg benézek egy nap 5 percre és ennyi. Ha egy hónapig nem foglalkoznék ezekkel az oldalakkal, azt is egy legyintéssel el tudnám intézni...
Viszont az általánosítást és a sztereotípiákat mindennél jobban utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!