Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen programra hívjam a pasit?
"Kinéztem" egy fiút (25), igazán jól néz ki, értelmes, tehetséges is és nincs barátnője. Párszor beszéltünk már, mivel néha találkozunk csoportos összejöveteleken a hobbinkból (egy ritka sport) kifolyólag. Úgy érzem, próbál közeledni hozzám, beszélgetést kezdeményezni, de én kicsit zárkózott vagyok, mellette pedig totálisan lebénulok, így ezt elzárkózásnak is veheti...Ezért a következő közös edzés végén szeretném elhívni egy programra, ahol kettesben lehetünk, így talán jobban meg tudok nyílni majd mellette. A kérdés: milyen programra hívjam? Az ő városában leszünk, gondoltam arra, hogy mondom neki "milyen szép ez a város, kár hogy nem ismerem, megnézném az X épületet, stb", hátha elhív. Vagy csak szimplán "ennék egy fagyit, nem jössz el velem?". Valami jobb ötlet? Muszáj előre elterveznem valamit, mert különben leblokkolok és nem lesz belőle semmi.
23/L

Nem tudom milyen sport, de nincs valami profibb helyszín?
Mondok egy példát. Testépítésben a Cutler Gymek most eléggé felkapottak, és úgymond kirándulnak az emberek úgy, hogy elmennek egy ilyen terembe edzeni. Kb 7-8 lehet talán az egész országban.
Szóval, ha nektek is lenne ilyen, akkor mondhanád neki, hogy örülnél, ha elkísérne ebbe a terembe, mert régen el akartál már menni, de egyedül nem szerettél volna. Ez a konditermes példára illett, de hátha fel tudod használni. :) 23/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!