Hogy koptassam le ha utána mindenhogy megkeres?
Figyelt kérdés
Van egy barátom, de már nem építő ez a kapcsolat, csak a számítógépes játékokról beszél, soha nem kérdezi meg mi van velem, nincs is közös témánk. Mondtam neki, hogy ez így nem jó erre szebbnél szebb jelzőkkel illetett, azt mondta tönkretesz. Letiltottam, de hívogat az anyja vagy akárki telefonjáról folyamatosan.2021. dec. 26. 21:02
1/5 anonim válasza:
Nem irigyellek. Mondd meg neki hogy feljelented zaklatásért ha nem hagy lógva.
3/5 anonim válasza:
Ne vedd sértésnek, nem gondoltam komolyan, sajnálom, ha bántó volt, viccnek szántam
4/5 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok?
Ez már zaklatás.
van olyan applikáció, amivel automatikusan rögzíted a hívásokat. Ezeket bizonyítékként felhasználhatod, ha feljelentést akarsz tenni.
Ne vágj vissza, ne sértegesd, csak annyit mondj, hogy nem akarod, hogy keressen, már nem vagytok barátok, hagyjon békén, ne zaklasson.
Egy idézés a rendőrségről ijesztő tud lenni, és a szülei talán megmossák a fejét.
5/5 anonim válasza:
Tilts le minden számot, amin hív. Azt ennyi, idővel elfogynak a telefonok a rokonságából. Ha meg élőben egyszer összefutsz vele, akkor bátran verd be a fejét, ha nem bír magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!