Barátnőm minek kérdezgeti, hogy mi mennyibe került, amit a szüleimtől kaptam, ha utána megsértődik?
Az biztos hogy irígy, szerintem bűntudatot is próbál kelteni benned (néha fizesd a közös programot stb.).
Megmondhatod neki hogy ez téged zavar és ha nem képes felfogni hogy te nem tehetsz egyikőtök szüleinek az anyagi helyzetéről sem akkor nem szeretnél vele többet társalogni.
Ha nem változik semmi akkor kezd el hanyagolni.
6.-ra.
Nem lehúzni akar, de gondolom ciki neki, hogy rajtad a 80 ezres Nájki, ő meg a 20 ezrest is alig bírta kisírni a szüleitől, akik most a kaján spórolják meg az árát.
Mi is igy voltunk a párommal neki nagyon jó volt én diákmunkáztam DE eltettem amit tudtam
Neki is mondtam ha már nem dolgozol és euroban van zsebpénzed tedd el mert jól fog jönni.
Én is eltettem ő is végre spórolt ekkor voltunk 18 évesek.
És most 24 évesen már mindketten dolgozva 3-4 éve fel tudtunk venni kis kölcsönt lakásra az önerőnkhöz.
Felfogás kérdése, én fizettem anyukámnak a rezsibe kajába amibe tudtam és maradék ment a ládámba. Igen kellemetlen volt h a párom nem csinált semmit és random kapptt euroban pénzt mert szeretik.
Én semmit sem kaptam így soha mindenki tapossa ki a saját űtját
Ha komolyan gondoljátok tegyetek félre amennyit csak lehet pláne te ha van miből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!