Hogy mondjam el a legjobb barátomnak hogy nemtudom a szexualitásomat?
Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok és el akarnám mondani a legjobb barátomnak (lány) hogy nemtudom a szexuális beállítottságomat. Attól tartok hogy máshogy fog rám nézni/tekinteni és hogy ez kihat a barátságunkra (lassan 19 éve hogy a legjobb barátom) éreztem/szerelmes voltam egy lányba sajnos ő a barát zónánál maradt aztán most megismertem egy srácot 2x is találkoztunk és aaaah nemtudom hogy mi legyen :(2021. dec. 23. 13:30
1/10 anonim válasza:
Sehogy!
Miért kellene elmondanod neki ha még te se tudod?
3/10 A kérdező kommentje:
Igen lassan 19 éve hogy a legjobb barátom
2021. dec. 23. 14:00
4/10 anonim válasza:
Senkire se tartozik a szexualitásod, csak rád, meg a partneredre. Nem kell reklámozni a barátnődnek, mert a comingoutoddal csak őt hozod kellemetlen helyzetbe azzal, hogy ő sem fogja hova tenni a dolgot ("ezt most miért mondta el? Mi közöm hozzá? Mit tudok csinálni ezzel a nagyszerű információval?")
5/10 anonim válasza:
Minek kell ezt amúgy elmondani? Magánügy
6/10 anonim válasza:
Ez attól függ, mit vár a veled való kapcsolattól. ha tudod, vagy van egy ilyen gondolatod, hogy tőled többet vár egyszerü "barátságnál" csak abban az esetben mondd el, egyébként szerintem ne. Vagy ha szóba kerülne, és tudod hogy egyébként nincs jelentősége a barátság jellege miatt, ne mondd el.
7/10 anonim válasza:
Tudom furcsa lesz, amit irok, te jó és öszinte akarnál lenni, csak az a helyzet a világ meg nem ezt dijazza, és csúnyán viszaélhet valaki vagy Ő is ezzel az infóval, ha ez kiderül. Ezért inkább várnék, és t9bbször is meggondolnám, kinek milyen infókat adok ki magamról.
8/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nekem ebből bajom lehetne ha valakinek elmondanám csak néha úgy érzem hogy valakivel vagy valakinek ezt meg kéne osztanom hogy meg nyugodjak és ne stresszeljek e miatt igaz hogy azt mondta 1x ha biszex vagy meleg lennék nem zavarná őt de akkor lehet várok még vele
2021. dec. 23. 14:28
9/10 anonim válasza:
Nem értem miért kezeled ezt a dolgot ilyen nehezen. A barátodról van szó, valószínűleg megértené és nem bántana emiatt vagy nem is tudom mitől félsz. De egyébként szerintem sem kell ezt világga kürtőlni, a heterók se mondogatják, hogy helo heteró vagyok, meg ha esetleg rákérdez vagy úgy adja a szitu, akkor elmondod de akkor is lazán, kezeld könnyedén, nincs ebben semmi rossz.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem is szeretném világgá kürtölni csak valakivel megbeszélni hogy jobban érezzem magam plusz azért kezelem ilyen nehezen a dolgot mert mi van ha a szüleim megtudják akkor nagyot fognak csalódni bennem plusz a következmények miatt meg talán nagy nehezen egy szavas mondatonként nyögném ki neki mi a helyzet
2021. dec. 23. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!