Hogy vagytok ma? Mit vártok ettől a naptól? Mi volt/lesz ebben a napban a legjobb és a legrosszabb ami veletek történt?
melóhelyen, jól vagyok
youtube, gyakori, de lehet filmezek valamit majd ebéd után, aztán haza
legjobb ebben a napban? nem is tudom, átlagos nap, nyugi van
Tegnap\ma éjszakás voltam, reggel 8kor értem haza 14 óra munka után. Valamiért most nem tudok elaludni, csak forgolódok az ágyban és gyakorizok.
Rengeteget dolgoztam az éjjel, energiaitallal főztem le a kávét, lehet hogy ez lehet a gond. 😅
Ui.: Mindenki vigyázzon magára az utakon, ha autóval utazik valahová!❤️
Szia.. én most ágyhoz kötötten de rendes vagyok mert elég jól tűröm ..:) ne unatkozzál.
Irjál és majd megvigasztalunk.
Mesélünk.. esetleg panaszkodunk. Ird meg miről szeretsz beszélgetni. Neked ma mi a legjobb ééésss mi lehet a legrosszabb
Legrosszabb: Neki kell állnom az egyetemi beadandónak, amit nemsokára küldenek. Még csak nem is kötelező, de 3 haverom rátukmált, hogy csatlakozzak be negyediknek, mert az milyen jó...
Legjobb: Sosem éreztem boldogságot, az életben nincs semmi jó.
Semmit nem várok, jól vagyok, túl egy visszamaradt étkezési zavar-kihíváson (rizottó, ami most rájöttem, hogy yummy, és arra is, hogy szeretem).
Befejeztem a novellámat, és lassan folytatom egy másikkal, ha van ihletem. Főztem - meg még estére főzök levest -, takarítottam és sétáltam is jó 3 km-t reggel a hidegben. :)
Kora délután autóvezetés órám lett volna, de az oktató elfelejtette. Este úgy volt, hogy megyünk albérletet nézni, nagyon sürgős, és elég speciális is a helyzetünk, nem sok lehetőségünk van, de az ingatlanos is elfelejtette. Szóval ez nem az én napom. :(
Holnap viszont megyek egy nagyon ígéretes állásinterjúra, délután pedig egyeztetek egy olyan lakás tulajával, ahová sokkal szívesebben mennénk, mint a mai lett volna, úgyhogy remélem, holnap minden sokkal jobb lesz. :)
Közben dolgoztam, főztem, ilyenek. Még kell a gyerekkel tanulnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!