Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van itt rajtam kívül, aki...

Van itt rajtam kívül, aki tényleg totálisan introvertált?

Figyelt kérdés
Csatlakoztam a Facebookon egy introvertált csoportba, azt reméltem találok hozzám hasonlókat. De más emberek vannak a csoportba, mint vártam. Csalódott voltam. Úgy értem járnak társaságba, kávézókba, programokra, szórakozóhelyekre csak csendesebbekre, vagy szeretnek várost nézni és egyebek. Ez mind nagyon sok nekem és nálam kizárt, így nem tudok hozzájuk kapcsolódni. Gondolom ritka eset vagyok :(

2021. dec. 15. 21:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Az itt olvasott válaszok többsége szimpatikus. Kérdező a tieid is, meg a többieké is.

Valami hasonlót keresek én is a nőkben, de eddig még nem jártam sikerrel.

29/F

2021. dec. 16. 00:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen vagyok, csak még extrémebb, mert amit a 4-es válaszban felsoroltál azt mind egyedül szeretem csinálni. Nincs igényem barátokra, kapcsolatra. Nem vagyok neurodiverzítású (vagy hogy írják), semmilyen mentális problémám nincs (szezonális depresszión kívül).

20/L

2021. dec. 16. 03:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Es miert vagy depresszios?
2021. dec. 16. 05:54
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is beléptem egy ilyen csoportba, de őszintén szólva már akkor se nagyon olvasom el a postokat, ha éppen feldobja a facebook. Egyszerűen nem intorvertéltak, hanem ilyen mániákus pofázhatnékú emberek vannak, akik nem tudnak kiteljesedni személyesen, ezért írásban ontják magukból a túlkomplikált elméleteiket
2021. dec. 16. 07:55
 15/18 anonim ***** válasza:
21%
Az intrók nincsenek csoportokba hanem elvannak magukba
2021. dec. 16. 08:56
 16/18 A kérdező kommentje:

3: A kimozdulást a magam módján értettem. Úgy, hogy nyaraláskor a nyaraló fél kilométeres körzetében se épület, se ember és a nagyon kietlen részeken érzem magam jól, ahol nincs semmi és senki.

A kirándulás is azt jelenti nálam, hogy kiszállunk a autóból egy elhagyatott részen, ahol tuti egy emberrel se találkozunk.

Eddig a csoportba úgy tűnt ez túlzás nekik, de próbálkozhatok még.

7: Gondoltam már rá, hogy talán nagyon enyhe autizmusom lehet, de az is lehet, hogy egyszerűen csak ilyen típus vagyok.

Nálam fordítva van egyszerre csak egy dologra tudok figyelni.

Amúgy én boltba is csak évente párszor járok. Megrendelem, ami kell.

10: Hagyj esélyt magadnak és másoknak is, hogy megtaláljanak. Pl. én is hasonló barátot keresek.

14: Valamennyi embernél én is ezt érzékeltem a csoportba sajnos.

15: Ott vagyok, csak eddig észrevétlenül és ritkán nézek be.

2021. dec. 16. 20:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia

Igen van.Itt vagyok én :D

25L

2021. dec. 20. 08:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is hasonlót keresek
2022. okt. 21. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!