Van itt rajtam kívül, aki tényleg totálisan introvertált?
Az itt olvasott válaszok többsége szimpatikus. Kérdező a tieid is, meg a többieké is.
Valami hasonlót keresek én is a nőkben, de eddig még nem jártam sikerrel.
29/F
Én ilyen vagyok, csak még extrémebb, mert amit a 4-es válaszban felsoroltál azt mind egyedül szeretem csinálni. Nincs igényem barátokra, kapcsolatra. Nem vagyok neurodiverzítású (vagy hogy írják), semmilyen mentális problémám nincs (szezonális depresszión kívül).
20/L
3: A kimozdulást a magam módján értettem. Úgy, hogy nyaraláskor a nyaraló fél kilométeres körzetében se épület, se ember és a nagyon kietlen részeken érzem magam jól, ahol nincs semmi és senki.
A kirándulás is azt jelenti nálam, hogy kiszállunk a autóból egy elhagyatott részen, ahol tuti egy emberrel se találkozunk.
Eddig a csoportba úgy tűnt ez túlzás nekik, de próbálkozhatok még.
7: Gondoltam már rá, hogy talán nagyon enyhe autizmusom lehet, de az is lehet, hogy egyszerűen csak ilyen típus vagyok.
Nálam fordítva van egyszerre csak egy dologra tudok figyelni.
Amúgy én boltba is csak évente párszor járok. Megrendelem, ami kell.
10: Hagyj esélyt magadnak és másoknak is, hogy megtaláljanak. Pl. én is hasonló barátot keresek.
14: Valamennyi embernél én is ezt érzékeltem a csoportba sajnos.
15: Ott vagyok, csak eddig észrevétlenül és ritkán nézek be.
Szia
Igen van.Itt vagyok én :D
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!