Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van egy lány akivel már 1,5...

Van egy lány akivel már 1,5 hónapja minden nap egy csomót beszéltem.Viszont az utóbbi 2 napban teljesen eltűnt szó nélkül, vagyis tegnap este írt rám egy ilyennel:,,Sziaaa, jó éjszakát❤" miközben 2 napja nem beszéltünk előtte. Szerintetek mit kéne(?)

Figyelt kérdés
tennem? Én azt vettem le hogy csak a játszmájának a része vagyok

2021. dec. 13. 11:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Bizonytalan.

Ha téged érdekel, akkor még érdemes adni neki egy kis időt.

2021. dec. 13. 12:21
 12/16 anonim ***** válasza:
❤-et küldött, ez nem azt jelenti, hogy ❤-at. Randizz vele, de ígérd meg, hogy soha nem dügog meg! :)
2021. dec. 13. 13:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Csak az akció számít, a többi rongál.
2021. dec. 13. 13:11
 14/16 anonim ***** válasza:
42%

Értem én, hogy neked az életed egy képernyőig terjed és állandósult szófosásod van, de ne gondold, hogy ezzel mindenki így van.

Lehet épp elfoglalt. Lehet nincs kedve hosszasan írogatni és kész. Egyébként meg marha irritáló, amikor valaki elvárja hogy kb mindig rendelkezésre állj és folyamatosan írogass is. Egyszerűen idő, alkalom és mondanivaló se feltétlen van annyi. De normális esetben egy emberi kapcsolat nem is erről szól, ha ilyen vágyad van, akad egy csomó chatbot, pont erre jó.

Ha annyira beszélni akarsz vele, kérdezd meg mikor van szabad ideje és csevegjetek szemtől szembe, személyesen.

Aztán ha úgy se megy, nem kell erőltetni.

2021. dec. 13. 13:12
 15/16 anonim ***** válasza:
28%
Haat, akkor egy hete mar lerazni probalt.
2021. dec. 13. 13:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Te is csináld ezt, amit a lány. Csak így 2-3 naponta bikkmakkolj neki valamit.

Amúgy is ezek a rámírós ismerkedések több szomorúságot okoznak egy idő után, mint örömöt.

Mert a hiányérzetbe zúgsz bele, nem az életben a lányba, ettől lehet idegzsábát kapni, a rámírás hiányába.

2021. dec. 15. 07:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!