Van egy lány akivel már 1,5 hónapja minden nap egy csomót beszéltem.Viszont az utóbbi 2 napban teljesen eltűnt szó nélkül, vagyis tegnap este írt rám egy ilyennel:,,Sziaaa, jó éjszakát❤" miközben 2 napja nem beszéltünk előtte. Szerintetek mit kéne(?)
Figyelt kérdés
tennem? Én azt vettem le hogy csak a játszmájának a része vagyok2021. dec. 13. 11:48
2/16 A kérdező kommentje:
Szűz vagyok és én nem arra megyek, mind a ketten 16 évesek vagyunk
2021. dec. 13. 11:59
3/16 anonim válasza:
Szerintem nem tortent semmi csak nem volt ideje.
4/16 anonim válasza:
Ha este írt, és ilyet, akkor gondol rád, csak tényleg elfoglalt lehetett. Ne add fel szerintem.
Am. milyen játszmára gondolsz?
5/16 A kérdező kommentje:
Hogy megpróbál manipulálni, hogy elérje azt hogy állandóan rá gondoljak és hogy neki ezzel növeljem az egóját
2021. dec. 13. 12:06
6/16 anonim válasza:
Fő a bizalmatlanság :D
Jó kis kapcsolat lenne ebből..
7/16 anonim válasza:
Azert erdemes vigyazni a tulgondolasokkal mielott rontanal a helyzeten.
8/16 A kérdező kommentje:
Mielőtt teljesen megszakadt volna a kapcsolat, állandóan én kerestem és akkor is csak pár emojival elintézett
2021. dec. 13. 12:13
9/16 anonim válasza:
Ja, hogy így apránként csepegteted az infót :)
Így azért már valóban elég gáz.
Csak a kérdésben még azt írtad, hogy minden nap egy csomót beszéltél vele...
10/16 A kérdező kommentje:
Hát úgy általánosságban igen, amit írtam, az emojis dolog az az utolsó 1 hétre volt igaz, elnézést a félrebeszélésért
2021. dec. 13. 12:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!